Η κλασική ναυσιπλοΐα και οι υπολογισμοί της

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 90.00
81.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
536482
Συγγραφέας: Τσιμίνος, Γεώργιος
Εκδόσεις: 24γράμματα
Σελίδες:483
Ημερομηνία Έκδοσης:22/10/2020
ISBN:9786182010488
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ό,τι πιο σύγχρονο και έγκυρο κυκλοφορεί για την εκπαίδευση των Ναυτικών Δοκίμων μας. Είναι καιρός να εκσυγχρονίσουμε το εκπαιδευτικό υλικό των ανθρώπων που θα ηγηθούν τον πιο σημαντικό εμπορικό στόλο του πλανήτη

Μια έγχρωμη έκδοση 600 σελίδων γραμμένη από τον πλοίαρχο Ε.Ν. Γιώργο Τσιμίνο, έναν άνθρωπο που καταξιώθηκε τόσο στις ναυτιλιακές εταιρίες, όσο και στα έδρανα των Ναυτικών Ακαδημιών.

Το βιβλίο τούτο (έκδοση Οκτ. 2020) ξεχωρίζει για τα παρακάτω σημεία:
1. Διορθώσεις ναυτικών χαρτών με οδηγίες και εικόνες από την εβδομαδιαία έκδοση "Weekly Notices to Mariners" του Βρετανικού Ναυαρχείου.
2. Περιγραφή με εικόνες των Βιβλίων Γέφυρας του Βρετανικού Ναυαρχείου "Ocean Passages for the World", "Admiralty Sailing directions - Pilots", "Admiralty Tide tables", "Nautical Almanac", " List of Lights and fog Signals", "Tide tables" της Υπηρεσίας National Ocean Service των ΗΠΑ μαζί με οδηγίες για τη χρήση τους από το Ναυτιλλόμενο και παραδείγματα.
3. Περιγραφή για ετοιμασία "Σχεδίου Ταξιδίου" όπως περιγράφεται από τις απαιτήσεις της Διεθνούς Σύμβασης STCW με οδηγίες πώς πραγματοποιείται βήμα-βήμα και αποκαλυπτικά σχήματα.
4. Πλήρεις χάρτες συμβόλων και συντμήσεων για έντυπους και ηλεκτρονικούς χάρτες για το σύστημα ECDIS
5. Ιδιαίτερη αναφορά με πλήθος εικόνων για τα Ναυτιλιακά βοηθήματα (φάρους, φανούς, σημαντήρες) αλλά και πλήρης περιγραφή με φωτογραφίες και επεξηγήσεις για τη θαλάσσια σήμανση (IALA) και την ιστορία της.
6. Πλήθος λυμένων ασκήσεων για εύρεση στίγματος με Ευθείες Θέσης, εύρεσης παραλλαγής της γυροσκοπικής πυξίδας με 2 τρόπους,εύρεσης ύψους παλιρροιών, ορθοδρομικών προβλημάτων, λοξοδρομιας και πολλά άλλα.
7. Ημερολόγιο Γέφυρας και συμπλήρωσή του. Χρησιμοποιείται το πρότυπο της Κυπριακής Ναυτιλιακής Σημαίας που είναι παραπλήσιο με της Ελληνικής Σημαίας.
8. Ιδιαίτερο κεφάλαιο για την αστρονομική ναυτιλία με διατυπωμένο με τρόπο απλό και κατανοητό.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!