Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 22.00
15.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
434329
Συγγραφέας: Τσακίρης, Αργύρης Ν.
Εκδόσεις: Ψύχαλος
Σελίδες:192
Επιμελητής:Ψύχαλου, Μαριάννα
Ημερομηνία Έκδοσης:26/2/2016
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Στο βιβλίο Αμπελουργία για κρασιά ποιότητας θα βρείτε οδηγίες σχετικά με:

- Τη σύγχρονη συμβατική ποιοτική αμπελοκαλλιέργεια και οινοποίηση όπου επιτρέπεται η χρήση συνθετικών λιπασμάτων andφυτοφαρμάκων καθώς και η προσθήκη διαφόρων "οινολογικών ουσιών" κατά την παραγωγή του κρασιού, με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης δυνατής οργανοληπτικής ποιότητας.
- Τη Βιολογική αμπελοκαλλιέργεια και οινοποίησηόπου ακολου-θούνται μέθοδοι φιλικές προς τα φυτά και τους μικροοργανισμούς που συμβιώνουν με το αμπέλι και περιορίζεται η χρήση των οινολογικών ουσιών.
- Τη Βιοδυναμική αμπελουργία και οινοποίηση που. εκτός από τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας, λαμβάνει υπ όψη την επίδραση των κοσμικών δυνάμεων στο αμπέλι και στο κρασί.
- Τη φυσική οινοποίηση, που προϋποθέτει τη βιολογική καλλιέργεια, αλλά αποκλείει κάθε προσθήκη στο κρασί και την ελαχιστοποίηση των κατεργασιών, έστω και σε βάρος αυτού που σήμερα αποδεχόμαστε ως ποιότητα στο κρασί.
Συγγραφέας:
Τσακίρης, Αργύρης Ν.
Εκδότης:
Ψύχαλος
Σελίδες:
192
ISBN:
9786185049386
Επιμελητής:
Ψύχαλου, Μαριάννα
Ημερομηνία Έκδοσης:
26/2/2016

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!