Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, Ιστορία , Γ΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας

Από το 1815 έως σήμερα
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 22.00
19.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
539382
Εκδόσεις: 24γράμματα
Σελίδες:558
Ημερομηνία Έκδοσης:1/11/2020
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί ένα βοήθημα για το μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας της Γ Λυκείου «Ιστορία του Νεότερου και του Σύγχρονου Κόσμου (από το 1815 έως σήμερα)». Απαραίτητο για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. Η χρηστικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί έναν χρηστικό οδηγό τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές. Με το πλήθος των ασκήσεων που περιλαμβάνει, οι εκπαιδευτικοί θα είναι σε θέση να ελέγχουν τις γνώσεις των μαθητών στο μάθημα της ημέρας, εντοπίζοντας τα κενά και τις αδυναμίες τους, ενώ οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να κατηγοριοποιήσουν και να αξιολογήσουν μόνοι τους τις γνώσεις τους σε κάθε μάθημα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για να επιτύχουν στις εξετάσεις.

Στην αρχή κάθε μαθήματος δίνεται ενδεικτικά ως κίνητρο για στοχασμό μια εικόνα, ένα κείμενο ή ένα ποίημα και έπειτα ακολουθούν οι ορισμοί που υπάρχουν στο συγκεκριμένο μάθημα. Στη συνέχεια παρατίθενται οι ασκήσεις: ερωτήσεις σύντομης απάντησης, Σωστού – Λάθους, συμπλήρωσης κενών, αντιστοίχισης, διόρθωσης και πολλαπλής επιλογής. Οι ασκήσεις αυτές, σε συνδυασμό με τους ορισμούς που δίνονται, βοηθούν τους μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα για να απαντήσουν στο πρώτο θέμα των εξετάσεων που θα κληθούν να δώσουν.

Στόχος μας είναι το παρόν εγχειρίδιο να αποτελέσει ένα μέσο εξάσκησης και αυτοαξιολόγησης στο μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας. Προτείνουμε είτε την παράλληλη χρήση του με το σχολικό εγχειρίδιο για καλύτερη εμπέδωση του μαθήματος είτε τη χρήση του ως μέσο επανάληψης εφόσον οι μαθητές έχουν ολοκληρώσει τις διδακτικές ενότητες του μαθήματος.
Συγγραφέας:
Τρυψιάνη, ΜαρίαΤρυψιάνης, Ευάγγελος
Εκδότης:
24γράμματα
Σελίδες:
558
ISBN:
9786182010822
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/11/2020

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική