Τρικυμία σε σφηνάκι

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 10.00
7.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
457973
Συγγραφέας: Βοσινάκης, Δήμος
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:177
Ημερομηνία Έκδοσης:15/05/2017
ISBN:9789609390705
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Έξι διαφορετικές ζωές τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα δρόμο που καταλήγει στην εκκωφαντική αβεβαιότητα της εποχής μας. Ευάλωτες ψυχές, εγκλωβισμένες σε προσωπικά αδιέξοδα, αδυνατούν να αντικρίσουν την πραγματικότητα και τελικά πνίγονται αβοήθητες μέσα σε μία τρικυμία σε σφηνάκι. Την ίδια ώρα, βρίσκονται εκτεθειμένες στον άνεμο της εποχής που δεν θα σταματήσει να λυσσομανάει αν δεν αποδομήσει κάθε βεβαιότητα που μας κληρονόμησε το παρελθόν. Άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία γεμάτο με κατεστραμμένες φιλίες, πληγωμένα όνειρα και ελπίδες καταδικασμένες να πεθάνουν ακριβώς τη στιγμή που γεννιούνται. Το τρίτο βιβλίο του Δήμου Βοσινάκη είναι ένα μυθιστόρημα για τις παράπλευρες απώλειες της κρίσης που φλερτάρει επικίνδυνα με την πραγματικότητα.

Κριτικές

ρεαλιστικα πιστο αποτυπωμα των ημερων σε αυτη τη φουρτουνα που ζουμε ολοι μας

Πολλές φορές ένα μυθιστόρημα μπορεί να περιγράψει πολύ πιο εύστοχα την πραγματικότητα, από οτιδήποτε άλλο. Από τα ωραιότερα μυθιστορήματα που έχω διαβάσει με επίκεντρο την πόλη που μεγάλωσα και ζω, τη Θεσσαλονίκη. Αναμένω πως και πως πραγματικά να δω την ταινία μικρού μήκους η οποία είναι βασισμένη σε αυτό.

Οι ήρωες του βιβλίου μπλέκονται με πανέμορφο και λίγο καταθλιπτικό τρόπο στη σύγχρονη Ελλάδα. Θα περιμένω με ενδιαφέρον την ταινία μικρού μήκους που θα βασίζεται στο βιβλίο!

Μετά από το "Βήτα Όπως Βλακεία" ο Δήμος Βοσινάκης έρχεται με αυτό το βιβλίο να μας ξυπνήσει και να μας δείξει μία πλευρά της σάπιας-ωμής πραγματικότητας που ζούμε. Οικονομική κρίση, μετανάστευση, χωρισμοί, νακρωτικά... Οι χαρακτήρες είναι άνθρωποι που μπορεί να συναντήσει ο καθένας. Ένα βιβλίο που με άγγιξε όσο λίγα.

Αρκετά πρωτότυπη γραφή για Έλληνα συγγραφέα, νομίζω πως αποτυπώνει τα σύγχρονα αδιέξοδα των νέων με ακρίβεια, ωμότητα και ρεαλισμό. Οι ήρωες του βιβλίου είναι άτομα που συναντάμε καθημερινά.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!