Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 12.78
11.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
336814
Συγγραφέας: Καπανδρέου, Ανδρέας
Εκδόσεις: Επιφανίου Κ.
Σελίδες:156
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2010
ISBN:9789963685875
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Tο βιβλίο «Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα» του Ανδρέα Καπανδρέου ξεφεύγει από το συνηθισμένο οι ανατροπές στο σενάριο κόβουν την ανάσα, καθιστώντας τα διηγήματα του πολύ ξεχωριστά και ενδιαφέροντα. Κάποια από τα διηγήματα φλερτάρουν επιτυχημένα με τη μεταφυσική, την παραψυχολογία και το ανεξήγητο, ενώ κάποια έχουν και δοκιμιακό χαρακτήρα.

1. "Το τρομακτικό μυστικό του Αινστάιν" Οι σκισμένες σελίδες ενός παλιού ημερολογίου που έπεσαν τυχαία στα χέρια μου, αποκαλύπτουν στοιχεία για ένα τρομακτικό μυστικό, στο οποίο εμπλέκονται ο Άλμπερτ Άινσταιν και το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό! 2. "Αμάρ" Ένας αδίστακτος Μαροκινός γκάνγκστερ είναι έτοιμος για όλα, όχι όμως για την πραγματικότητα που αντικρύζει ξαφνικά μπροστά του.. 3. "Το δωμάτιο με τους καθρέφτες" Υπάρχει άραγε πεπρωμένο; Γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα; Τι είναι άραγε πιο οδυνηρό; Ο θάνατος ή η ζωή; Οι απαντήσεις δίνονται στο δωμάτιο με τους καθρέφτες... 4. "Ένα μπουκέτο ορχιδέες από το πουθενά" Όταν ένα μπουκέτο ορχιδέες αποστέλλεται στον παραλήπτη του από τον άλλο κόσμο... 5. "Θανάσιμο όνειρο" Το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα και το υποσυνείδητο... Ή μήπως τελικά όλα είναι παιχνίδια του μυαλού; 6. "Ο Δίας στο Facebook" Η παράξενη ιστορία μιας φωτογραφίας στο Facebook και η σχέση του Δία με ένα Γερμανό ροκ σταρ και ένα πεντάχρονο αγόρι. 7. "Η Αλίκη το ήθελε πολύ" Μερικές φορές δεν είναι καλό να επιθυμούμε κάτι πάρα πολύ, επειδή μπορεί τελικά η επιθυμία μας να πραγματοποιηθεί... 8. "Σχολική εκδρομή" Κάποιο φοβερό ατύχημα σε σχολική εκδρομή οδηγεί ένα κοριτσάκι σε μεταθανάτια εμπειρία. 9. "Ο καταδιώχτης του Τζακ" Η τυχαία σύλληψη του αδίσταχτου εγκληματία Τζακ αποκαλύπτει ένα μεταφυσικό δρώμενο. 10. "Η γυναίκα που έπεσε από ψηλά" Ποια ιστορία μπορεί να κρύβεται πίσω από την πτώση μιας γυναίκας από το παράθυρο; 11. "Μέχρι που θα πάει αυτή η βαλίτσα;" Οι κωμικοτραγικές περιπέτειες μιας βαλίτσας και του ιδιοκτήτη της, που κατέληξαν να γίνουν βραβευμένο μυθιστόρημα. 12. " Η περιπέτεια ενός ονόματος ή γιατί Ανδρέας Καπανδρέου" Η περιπέτεια και η εξέλιξη ενός ονοματεπώνυμου

Κριτικές

Πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον. Ξεχώρισα κάποιες που μου άρεσαν περισσότερο από άλλες, όλες όμως είχαν κάτι ιδιαίτερο, κάτι το αποκρυφιστικό, το απρόσμενο, το βαθιά ψυχολογικό! Ο τρόπος γραφής φανερώνει ταλέντο και υπόσχεται συνέχεια και σε άλλα βιβλία!

το καλύτερο βιβλίο των τελευταίων χρονων!

ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Ότι καλύτερο διάβασα τελευταία.

Πολύ καλό βιβλίο για ψαγμένους αναγνώστες!
Πολύ διαφορετικό... Αξίζει να διαβαστεί!

Μήπως βρήκαμε τον Έλληνα Edgar Alan Poe?
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!