Το θείο βρέφος

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.99
11.19
Τιμή Πρωτοπορίας
+
53329
Συγγραφέας: Μπρυκνέρ, Πασκάλ
Εκδόσεις: Αστάρτη
Σελίδες:236
Μεταφραστής:ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ ΛΟΙΣΚΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1992
ISBN:9789602630167
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Στο έργο αυτό ο συγγραφέας "το γλεντάει" κυριολεκτικά αφήνοντας ελεύθερη την αναρχική φαντασία του, αλλά, σε τελική ανάλυση, μας ζωγραφίζει έναν άγριο πίνακα της ανθρωπότητας, όπου βρίσκουμε τα πάντα: τα χαμένα όνειρά μας για παντοδυναμία, τη μύχια λαχτάρα μας για αθανασία, το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, το αγελαίο πνεύμα, τις γελοιότητες και τις κακίες μας, το Θεό και τη Μαμά.


Στο θείο βρέφος, ο συγγραφέας των Μαύρων φεγγαριών του έρωτα και της Μελαγχολικής δημοκρατίας το γλεντάει κυριολεκτικά αφήνοντας ελεύθερη την αναρχική φαντασία του· αλλά, σε τελική ανάλυση, μας ζωγραφίζει έναν άγριο πίνακα της ανθρωπότητας, όπου βρίσκουμε τα πάντα: τα χαμένα όνειρά μας για παντοδυναμία, τη μύχια λαχτάρα μας για αθανασία, το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, το αγελαίο πνεύμα, τις γελοιότητες και τις κακίες μας, το Θεό και τη Μαμά.
Πρόκειται για ένα γοητευτικότατο, πολύ διασκεδαστικό βιβλίο, όταν διαφαίνεται ένας έρωτας για τη γλώσσα, το λεκτικό, την ευφρόσυνη έκφραση. Ο Μπρυκνέρ είναι ένας απολαυστικός συγγραφέας, γεμάτος αναπάντεχα ευρήματα που ξαφνιάζουν ακόμα και τον πιο φλεγματικό αναγνώστη.
Ο Πασκάλ Μπρυκνέρ, λοιπόν, διασκεδάζει· ο αναγνώστης τον ακολουθεί λαχανιασμένος και , μερικές φορές, εξοργίζεται όταν ο συγγραφέας περνάει από το φιλοσοφικό μύθο στο "κομματάκι" πορνό.

Κριτικές

Mia oraia istoria fantasias.

Symfono!

Μια απίθανη, εντελώς σουρεαλιστική και φανταστική ιστορία με ένα πλήρως συνειδητοποιημένο βρέφος που αρνείται να γεννηθεί! Ο συγγραφέας δίνει ρέστα καθώς, ξεκινώντας από μια εξωφρενική ιδέα, πλάθει γκροτέσκες καταστάσεις απύθμενης τρέλας. Απολαυστικό στην κάθε σελίδα του και ιδιαίτερα στο σημείο της κωμικής σεξουαλικής αποπλάνησης του βρέφους από τη Λουτσία. Διασκεδαστικό όσο δεν μπορείς να φανταστείς...
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!