Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.70
12.39
Τιμή Πρωτοπορίας
+
293317
Συγγραφέας: Μαντά, Λένα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:594
Ημερομηνία Έκδοσης:01/11/2008
ISBN:9789604531776
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή


"…Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε… να προσέχετε πάντα το ποτάμι… .Μη σας παρασύρει…"

Η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ' ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ' ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν... Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί….

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Αρκετά καλό σε γραφή.
Προβλέψιμο σε ιστορία κι εξελίξεις.
Στα συν η άνετη κι αβίαστη ροή του.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω την κριτική σε αυτό το βιβλίο! Απλά διαμάντι, όσες φορές και να το διαβάσω μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν το έχει διαβάσει ...

Εξαιρετικο! Με καθηλωσε! Με συγκινησε απίστευτα! Ίσως περισσότερο απο κάθε άλλο βιβλιο! Λίγο βαρύ για το καλοκαιράκι όμως!

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο. Ήρωες ξεχωριστοί με κοινή αφετηρία, με πολύ ξεχωριστές ιστορίες και κατάληξη συγκινητική. Η Λένα Μάντα μου αρέσει γιατί έχει πολύ γρήγορη ροή στα βιβλία της, με περιγραφές παραστατικές χωρις να φλυαρεί και να κουράζει τον αναγνώστη ενώ παράλληλα κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος. Το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει αν όχι το καλύτερο.

Το βιβλίο είναι κακό. Απλοϊκή περιγραφή των χαρακτήρων, τρύπες στην ιστορία, κλισέ και κοινοτοπίες, κακός χειρισμός της γλώσσας. Βιβλίο που είναι αδύνατο να χαρακτηριστεί "λογοτεχνία", από κάποιον που ξέρει στοιχειώδη γραφή κι ανάγνωση.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!