Το κορίτσι στη φωλιά της σφήγκας

Το 3ο βιβλίο της τριλογίας Millenium
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.90
+
328224
Συγγραφέας: Larsson, Stieg
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:800
Μεταφραστής:ΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:22/03/2010
ISBN:9789604536870
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

H Λίσμπετ Σαλάντερ καταστρώνει την εκδίκησή της απέναντι στον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει και στις κυβερνητικές οργανώσεις που παραλίγο να καταστρέψουν τη ζωή της. Αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Γιατί μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι, νοσηλεύεται στην Εντατική υπό στενή επιτήρηση, και όταν βγει θα οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τρεις φόνους και μία απόπειρα δολοφονίας. Με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Μίκαελ Μπλούμκβιστ και των συνεργατών του στο περιοδικό Μιλένιουμ, η Λίσμπετ θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά της αλλά και να καταγγείλει τους διεφθαρμένους πολιτικούς που έχουν αφήσει τους αδύναμους να γίνουν θύματα βίας και κατάχρησης. Θύμα και η ίδια, η Λίσμπετ είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί και να αγωνιστεί με νύχια και με δόντια. Το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας MILLENNIUM που έχει συναρπάσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Κριτικές

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ιστορία που ενθουσιάζει και παρασέρνει τον αναγνώστη, αλλά κάποια σημεία είναι πολύ κουραστικά.

Φοβερό όπως και τα προηγούμενα δυο.Κρίμα που τελείωσε.

Αξια συνεχεια των δυο προηγουμενων βιβλιων της τριλογιας,οπως αλλωστε αναμενοταν!Το ρουφηξα σε μικρο χρονικο διαστημα-και δεν ειμαι και ο πιο γρηγορος αναγνωστης στον κοσμο(προτιμω να απολαμβανω ο,τι διαβαζω! :-p)
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!