Το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
+
322423
Συγγραφέας: Larsson, Stieg
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:700
Μεταφραστής:ΜΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:29/09/2009
ISBN:9789604536382
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Άμεσα διαθέσιμο
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή


H Λίσμπετ Σαλάντερ, ιδιοφυΐα στα κομπιούτερ, δε διστάζει μπροστά σε τίποτε προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Δεν ξεχνάει και δε συγχωρεί, και όταν συναντά διαφθορά και κακοποίηση, ιδίως απέναντι σε γυναίκες, είναι ανελέητη.

Κηρύσσει πόλεμο σ' αυτούς που κινούν τα νήματα της βιομηχανίας του εμπορίου σαρκός χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της ως χάκερ για να βοηθήσει στην έρευνα που έχει ξεκινήσει ο φίλος της Μίκαελ Μπλόμκβιστ, εκδότης του περιοδικού Millennium. Εμπλέκεται, όμως, άθελά της σε μια διπλή δολοφονία ενώ η αστυνομία την κυνηγά για ένα τρίτο φόνο. Τα στοιχεία όλα την ενοχοποιούν και τα δακτυλικά της αποτυπώματα έχουν βρεθεί στο όπλο του εγκλήματος. Καθώς όλες οι δυνάμεις στη Σουηδία αλλά και αποφασισμένοι εγκληματίες είναι στα ίχνη της, η Λίσμπεθ δεν έχει άλλη επιλογή: πρέπει να βρει και να αποκαλύψει την αλήθεια προτού να είναι αργά για την ίδια της τη ζωή. Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Millennium που έχει σαρώσει τα βραβεία και έχει ενθουσιάσει κριτικούς και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Τα γεγονότα που εξελίσσονται είναι συναρπαστικά!

Απλά υπέροχο, όπως και το πρώτο της τριλογίας ...

Απλά καταπληκτικό! Ένα ευφυές θρίλερ με πολύ καλά οργανωμένη πλοκή, εξαίσια παρουσίαση χαρακτήρων και την πιο controversial ηρωίδα που μπορείς να φανταστείς. Σεξ, έγκλημα, βία, υψηλή τεχνολογία συνθέτουν ένα σκηνικό που σε απορροφά και απλά δε σου αφήνει περιθώρια να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.

Αν το πρώτο βιλίο της σειράς Millenium (Το κοριτσι με το τατουάζ) είνια ήδη συναρπαστικό, αυτό εδώ ειναι απλά τέλειο. Ο Λαρσον ξέρει (μάλλον ήξερε) να σκιαγραφεί με μοναδικό τρόπο τοσο τον χαρακτήρα των ηρώων του όσο και την ψυχολογία τους. Και όλα αυτά σε μια συναρπαστική αστυνομική ιστορία που εκτελίσσεται μεσα στα προβλήματα της συχρονης κοινωνίας με εξελίξεις πραγματικά απροσμενες. Ξεπέρασε τον εαυτό του με το δευτερο βιβλίο και περιμένω ανυπόμονα πότε θα βγει το τρίτο. Και φυσικά λυπάμαι που δεν έζησε να γράψει και τα επόμενα 7 όπως είχε αρχικά σχεδιάσει.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!