Το άγριο τριαντάφυλλο

344378
Συγγραφέας: Ντόνελι, Τζένιφερ
Εκδόσεις: Ωκεανίδα
Σελίδες:768
Μεταφραστής:ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:03/08/2011
ISBN:9789604106424


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Λονδίνο 1914. Η αυτοκρατορία που έφτιαξε η Φιόνα Φίνεγκαν, δημιουργώντας το μεγαλύτερο οίκο τσαγιού στον κόσμο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Δίπλα της ο σύζυγός της, ο Τζο, δίνει κι αυτός τη μάχη του ως βουλευτής των Εργατικών για τα δίκαια των ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Καθώς ξεσπάει ο πόλεμος, ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο της Φιόνας, ο αδελφός της Σέιμους, θα κληθεί να δώσει τη δική του μάχη στους ωκεανούς, υπηρετώντας την πατρίδα του ως αξιωματικός στο Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό. Όμως ούτε οι φλόγες του πολέμου θα σβήσουν από την καρδιά του τον έρωτά του για τη Γουίλα Όλντεν, η οποία δεν τον έχει συγχωρήσει που της έσωσε τη ζωή όταν έχασε το πόδι της στο Κιλιμαντζάρο, και τώρα αγωνίζεται κι αυτή για την Αγγλία στις ερήμους της Μέσης Ανατολής.

Με φόντο τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον αγώνα των γυναικών να κατακτήσουν δικαίωμα ψήφου και τις σκληρές δοκιμασίες των εξερευνητών στους πόλους και στις ερήμους, η ευτυχία των Φίνεγκαν δοκιμάζεται. Όμως ούτε ο πόλεμος, ούτε ο διπλός κατάσκοπος Μαξ φον Μπραντ, ούτε ο υπόκοσμος του Λονδίνου θα καταφέρουν να λυγίσουν την οικογένεια.

Κριτικές

απογοητευτηκα!! για μενα...το κατωτερο τησ τριλογιασ.

Αρκετά καλό, αλλά όχι τόσο όσο τα δυο προηγούμενα. Περίμενα κάτι περισσότερο....

Η τριλογία τερματίστηκε με τον καλυτερο δυνατό τρόπο. Η Ντόνελλυ εδωσε μια εξαιρετική πλοκή και μας αποζημίωσε για τα τρία χρόνια αναμονής. Η εξέλιξη ηταν τέλεια στην ιστορία των Φίνεγκαν . Φυσικά και περιμεναμε η τρίτη ηρωίδα της να είναι αντάξια των δύο προηγούμενων.Το μόνο που με ξένισε στην αρχη ήταν το υφος της απόδοσης του βιβλίου.... Αναζητησα τον μεταφραστή και είδα δυστυχως οτι ήταν διαφορετικός απο τα δύο προηγούμενα. Νομίζω οτι επρεπε να προσεχθει απο τις εκδόσεις αυτη η αλλαγή,,,,δε το συζητω για την ποιότητα του χαρτιού....αλλα μεσα στα πλαίσια της κρίσης δικαιολογείται αυτό Κατα την πορεία του διαβάσματος ολα αυτά ξεχνιούνται βέβαια και μενει η αίσθηση της ευχαρίστησης ενός πολυ καλου μυθιστορήματος.ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ

παρα πολυ καλο
αν ειχε και τεταρτο .........
και τα τρια τριανταφυλλα τελεια
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!