Το άγγιγμα της αμαρτίας

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 18.80
13.16
Τιμή Πρωτοπορίας
+
395173
Συγγραφέας: Πανταζή, Φανή
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:544
Επιμελητής:ΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:20/02/2014
ISBN:9786180105001
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του Ισμήνης, ο Λεωνίδας Μαυρόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από δώδεκα χρόνια αυτοεξορίας. Έφυγε κυνηγημένος από τις Ερινύες που τον καταδιώκουν ακόμα για ένα έγκλημα που διέπραξε εν αγνοία του.
Αλλά πόσο ένοχος υπήρξε άραγε για το ανόσιο αμάρτημα της αιμομιξίας που του καταλογίζει η συνείδησή του; Πόσοι άλλοι ευθύνονται που ο νεανικός του έρωτας για την Αριάδνη κατέληξε σε τραγωδία; Τι ρόλο έπαιξε στο όλο δράμα η ατσάλινη προσωπικότητα της μητέρας της;
Το ημερολόγιό της κοπέλας δίνει αρκετές απαντήσεις, την ίδια στιγμή όμως δημιουργεί άλλα τόσα ερωτηματικά.
Κι ενώ στη ζωή του Λεωνίδα ανατέλλει τώρα μια καινούργια, λυτρωτική αγάπη, εκείνος βρίσκει επιτέλους τη δύναμη να δει κατάματα όλη την αλήθεια, όσο αδυσώπητη κι αν είναι. Καθώς εξερευνά με επιμονή το παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια καινούργια μυστικά και απαγορευμένες σχέσεις που στοίχειωσαν τις ζωές των ηρώων.
Θα βρει άραγε ο Λεωνίδας την προσωπική του δικαίωση, αυτή που θα τον απελευθερώσει και θα του επιτρέψει να γευτεί επιτέλους την ευτυχία;

H πολυκύμαντη ιστορία μιας οικογένειας όπου τα μίση και οι ερωτικές αντιζηλίες ορισμένων μελών της προκάλεσαν ανείπωτο πόνο και αδίκησαν εκείνους που θέλησαν να ζήσουν τον έρωτα και να χαρούν τη ζωή.

Κριτικές

Η Φανή Πανταζή καταφέρνει για άλλη μια φορά χάρη στην ιδιαίτερα δυναμική πένα της να μας προσφέρει ένα συναρπαστικό βιβλίο με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία και συγκινητικές ανατροπές. Από τις πρώτες σελίδες του το βιβλίο καθηλώνει τον αναγνώστη χάρη στη ζωντανή περιγραφή των γεγονότων. Το μυστήριο που πλανάται στον αέρα και τα κρυμμένα μυστικά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αγωνίας και η αμεσότητα της γραφής τον εγκλωβίζει και τον βάζει μέσα στην ιστορία. Οι χαρακτήρες σκιαγραφούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξυπνούν έντονα συναισθήματα στον αναγνώστη, ο οποίος αναπόφευκτα συγκινείται και συμπάσχει μαζί τους ή θυμώνει και τους καταδικάζει. Το παρόν και το παρελθόν εναλλάσσονται αριστοτεχνικά με τη βοήθεια ενός ημερολογίου και σιγά σιγά ξετυλίγονται μυστικά, έρωτες, πάθη, λάθη, ψέμματα . Η πλοκή είναι γρήγορη και δεν κουράζει και οι ανατροπές ξαφνιάζουν και αυξάνουν προοδευτικά την αγωνία για την εξέλιξη. Ο αναγνώστης προσπαθεί μαζί με τους ήρωες να ανακαλύψει την αλήθεια, αλλά πάνω που νομίζει ότι έχει βρει την άκρη κάποια νέα αποκάλυψη φέρνει νέα στοιχεία στο προσκήνιο. Και η μεγάλη έκπληξη έρχεται λίγο πριν το τέλος, εκεί που η αλήθεια αποκαλύπτεται και οι ήρωες απελευθερώνονται από τα πάθη τους και το παρελθόν και φτάνουν στη λύτρωση με τρόπο συγκινητικό.
Η γραφή της Φανής Πανταζή είναι απλή, μεστή και κατανοητή. Η κάθε λέξη είναι προσεκτικά διαλεγμένη, ώστε να φτάνει στην καρδιά του αναγνώστη. Το βιβλίο είναι γεμάτο συναισθήματα χωρίς όμως να γίνεται μελό και το ενδιαφέρον παραμένει αναλλοίωτο μέχρι την τελευταία σελίδα!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!