Τα μυστικά του κομπόστ

Φτιάξτε 100% βιολογικό λίπασμα από... τα σκουπίδια σας!
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 17.83
14.26
Τιμή Πρωτοπορίας
+
314657
Συγγραφέας: Thompson, Ken
Εκδόσεις: Σταμούλης
Σελίδες:192
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2009
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Θέλετε να μειώσετε δραστικά τα σκουπίδια σας, να ελαφρύνετε το σκουπιδοτενεκέ σας και να τον κάνετε να μυρίζει καλύτερα; Από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης κυκλοφόρησε πρόσφατα ένας χρηστικός οδηγός για το κομπόστ με οδηγίες και συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και άμεσα!

Για την κατασκευή κομπόστ δεν χρειάζεται να έχετε κήπο. Ακόμα και ένας μικρός χώρος αρκεί γι αυτή τη διασκεδαστική διαδικασία. Στην πραγματικότητα, όλα όσα πετάμε, τα οποία κάποτε ήταν ζωντανά, μπορούν να ανακυκλωθούν. Αυτό το βιβλίο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από όλο αυτό το μυστήριο και την ταλαιπωρία που υποτίθεται ότι συνοδεύει την κατασκευή του κοµπόστ. Το βιβλίο μάς εξηγεί ότι εάν εσείς κατανοήσετε τις βασικές αρχές και µάθετε από τα λάθη σας, σύντοµα θα βρείτε τη µέθοδο εκείνη που ταιριάζει σε εσάς και το είδος της κηπουρικής σας.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες για να

- ανακαλύψετε ποια είναι τα καταλληλότερα υλικά,

- μάθετε πώς να φτιάξετε ένα απλό δοχείο κομπόστ,

- επιλέξετε τα καλύτερα εργαλεία,

- φτιάξετε το σωστό μείγμα κομπόστ για τις ανάγκες σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κατασκευή του κομπόστ δεν μοιάζει καθόλου με την επένδυση με ταπετσαρία ενός δωματίου ή το φτιάξιμο μίας βρύσης που στάζει. Και τα δύο μπορεί να φτιαχτούν τόσο άσχημα, που να εύχεστε να μην είχατε καν μπει στον κόπο να ασχοληθείτε με αυτά. Όσον αφορά όμως στην κατασκευή του κομπόστ, ο χρόνος και η έλλειψη τάξης είναι με το μέρος σας.

Ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, πάλι θα καταφέρετε να φτιάξετε κομπόστ στο τέλος. Άλλωστε, όλα όσα χρειάζεστε, εκτός από το βιβλίο αυτό, βρίσκονται ήδη στο νοικοκυριό σας!
Συγγραφέας:
Thompson, Ken
Εκδότης:
Σταμούλης
Σελίδες:
192
ISBN:
9789603517603
Μεταφραστής:
Υφαντή, Κλαίρη
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2009

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική