Θεανώ, η λύκαινα της πόλης

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.70
12.39
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.90
+
280807
Συγγραφέας: Μαντά, Λένα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:489
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789604530229
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή


Κωνσταντινούπολη…Ιστανμπούλ…Βασιλεύουσα… Με όποιο όνομα κι αν την πεις, μία είναι η Πόλη· μαγική, μοναδική, υπέροχη, βαφτισμένη στα μυστήρια της Ανατολής!
Στον τόπο αυτό γεννιέται η Θεανώ. Μια κοπέλα που κουβαλάει μέσα της κάτι από τη μαγεία της Πόλης και κάτι από το ανυπότακτο πνεύμα της. Η Θεανώ θα μεγαλώσει, θ' αγαπήσει και θα παντρευτεί. Τη νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, θα βρεθεί μέσα στη δίνη των Σεπτεμβριανών. Μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία των Ελλήνων της Πόλης γράφεται με το αίμα πολλών. Θύμα της αγριότητας των Τούρκων και η Θεανώ. Όταν θα συνέλθει, τίποτε δε θα είναι πια όπως παλιά. Μια λύκαινα θα γεννηθεί εκείνο το βράδυ και όποιος από δω κι εμπρός την πλησιάσει για να της κάνει κακό, θα γίνει κομμάτια από τα κοφτερά της δόντια.
Δέκα χρόνια μετά, η Θεανώ θα ζήσει τον εφιάλτη της απέλασης στην Ελλάδα και τον πόνο του ξεριζωμού, και θα έρθει αντιμέτωπη με το ρατσισμό και την καχυποψία. Η λύκαινα θα ξυπνήσει και πάλι, και όσοι έφταιξαν θα πληρώσουν ακριβά. Ή μήπως θα πληρώσουν και αθώοι;
Μια ιστορία για μια γυναίκα που βίωσε την αγάπη και το μίσος, κι έγινε αγρίμι για χάρη των αγαπημένων της.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ!!

Λίγο παρατραβηγμένο, αλλά ενδιαφέρον.

Έχω διαβάσει 4 βιβλία της κυρίας Μαντά και αυτό είναι το καλύτερο !!!! Αν δεν υπήρχαν και τόσες ίντριγκες θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.....Η αναφορά πάντως στα γεγονότα των Σεπτεμβριανών αποτελεί το πιο δυνατό σημείο του βιβλίου !!!!!! Καλά είναι να γνωρίζουμε τις μαύρες σελίδες της ιστορίας....για να μη ξεχνάμε να εκτιμάμε αυτά που έχουμε !!!!!!!

έχει θύμησες απο την Πόλη που κάνει εμάς τους νέους να καταλαβαίνουμε τι πέρασαν οι δικοί μας και μια πλόκη που σε κρατάει να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.αξιόλογο.

ΜΕ ΜΑΓΕΨΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!!!!!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!