The Metal Chapters [Volume One]

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 15.00
10.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
477677
Συγγραφέας: Δάμτσιος, Γιώργος
Εκδόσεις: Πηγή
Σελίδες:202
Επιμελητής:ΓΑΛΑΝΗ ΓΙΟΥΛΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:24/04/2018
ISBN:9789606260124
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

«Αυτή η συλλογή δείχνει πως, στον κήπο της ελληνικής λογοτεχνίας τρόµου, ανθίζουν µερικά πολύ σκοτεινά και υπέροχα λουλούδια. Μαζέψτε τα… µε δική σας όµως ευθύνη.» – Graham Masterton, Βρετανός συγγραφέας

Όλοι γνωρίζουµε τη δυνατή σχέση µεταξύ metal µουσικής και λογοτεχνίας του Φανταστικού: δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που ως πηγή έµπνευσης έχουν ήρωες ή έργα µεγάλων συγγραφέων τρόµου. Ήρθε λοιπόν η στιγµή να γίνει το αντίθετο!

Οι συγγραφείς του βιβλίου ένωσαν τις δυνάµεις τους µε τις µεγαλύτερες ελληνικές metal µπάντες µε διεθνή απήχηση, ώστε να δηµιουργήσουν δέκα ιστορίες βγαλµένες µέσα από τα τραγούδια τους και να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό στιγµές τρόµου και φαντασίας. Και όλα αυτά µε τη συνοδεία µουσικής!
Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία όχι µόνο να διαβάσουν την ιστορία που εµπνεύστηκαν οι δύο συγγραφείς από κάθε τραγούδι, αλλά να διαβάσουν τους στίχους των κοµµατιών και να ακούσουν το CD που συνοδεύει το βιβλίο.

Μεγάλος guest της συλλογής, ο άρχοντας του τρόµου Graham Masterton που συµµετέχει µε ένα δικό του διήγηµα, για το οποίο οι συγγραφείς έγραψαν ένα tribute τραγούδι.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!