The Data Journalism Handbook

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 30.00
21.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
407432
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:344
Ημερομηνία Έκδοσης:13/10/2014
ISBN:9786185067274
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό προορίζεται να είναι μια χρήσιμη πηγή για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει ένας δημοσιογράφος δεδομένων ή ασχολείται ήδη με την δημοσιογραφία των δεδομένων.
Πολλοί άνθρωποι έχουν συμβάλει στο γράψιμο του βιβλίου και μέσα από τη δουλειά αυτή προσπαθήσαμε να αφήσουμε διαφορετικές φωνές και απόψεις. Ελπίζουμε ότι θα το διαβάσετε σαν μια πλούσια και ενημερωτική συζήτηση για το τι είναι δημοσιογραφία των δεδομένων, γιατί είναι σημαντική και πώς μπορείτε να το κάνετε.
Δυστυχώς η ανάγνωση αυτού του βιβλίου δεν θα σας προμηθεύσει με ένα ολοκληρωμένο αποθετήριο γνώσεων και δεξιοτήτων που χρειάζεστε για να γίνετε δημοσιογράφος δεδομένων. Αυτό θα απαιτούσε μια τεράστια βιβλιοθήκη επανδρωμένη με εκατοντάδες εμπειρογνώμονες σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Ευτυχώς υπάρχει αυτή η βιβλιοθήκη και ονομάζεται Διαδίκτυο. Αντ ‘αυτού, ελπίζουμε ότι το βιβλίο αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση για το πώς να ξεκινήσετε και πού να κοιτάξετε, αν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω. Παραδείγματα και tutorials χρησιμεύουν σε μία πιο ευχάριστη και όχι κουραστική ανάγνωση.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!