Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών Γ λυκείου

Τεχνολογικής κατεύθυνσης
214667


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το παρόν βοήθημα έχει σκοπό να συμβάλλει, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, στη διδασκαλία του μαθήματος "Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών" και στην επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις.

Έχει γραφτεί από καθηγητές με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πλούσια συγγραφική εμπειρία.
Γραμμένο με κέφι και ενθουσιασμό, προϊόν επίπονης προσπάθειας και οργανωμένης ερευνητικής εργασίας, φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια ενός απλού βοηθήματος και να εισαγάγει πρωτότυπες εμπνεύσεις, διανοητικά ερεθίσματα και καινοτόμα στοιχεία.

Η διάρθρωση του βιβλίου αυτού είναι η ακόλουθη:

1. Η θεωρία παρουσιάζεται με τον πιο ολοκληρωμένο -από μεθοδολογική άποψη- τρόπο (διαγράμματα, απεικονίσεις, σχέδια μαθήματος, εντοπισμό κύριων σημείων, σύντομες περιλήψεις).

2. Γίνεται διεξοδική ανάλυση της ύλης, με ερωτήσεις σύντομης απάντησης, ανάπτυξης, σωστού-λάθους, πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης. Επίσης υπάρχουν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου.

3. Βασική καινοτομία του βιβλίου είναι:

α) Η παράθεση ενός μεγάλου αριθμού παραδειγμάτων, ανά ενότητα, από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα.

β) Η παρουσίαση, στο τέλος κάθε ενότητας, θεμάτων προς συζήτηση, με σκοπό την περαιτέρω εμβάθυνση και εξάσκηση των μαθητών, κατά το πρότυπο των "Case studies".

4. Το βιβλίο διανθίζεται από μεγάλο αριθμό διαγωνισμάτων, σύμφωνα με το πρότυπο των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανά ενότητα ή κεφάλαιο, καθώς και επαναληπτικών εφ όλης της ύλης διαγωνισμάτων.

5. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων που δόθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια (2000-2003), για να μπορεί ο μαθητής να προσαρμόζεται στο πνεύμα και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!