Τελευταία έξοδος

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.90
456488
Συγγραφέας: Axat, Federico
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:496
Επιμελητής:ΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Μεταφραστής:ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:27/04/2017
ISBN:9786180308600


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Ο Τεντ Μακέι είναι έτοιμος να αυτοπυροβοληθεί, όταν κάποιος χτυπά το κουδούνι της πόρτας, επίμονα…
Ο Τεντ είναι πλούσιος και έχει την τέλεια οικογένεια: μια σύζυγο και δύο αξιολάτρευτες κόρες. Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει. Όταν αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας, ασταμάτητα, αρχικά θέλει να το αγνοήσει και να τραβήξει τη σκανδάλη μια και καλή. Ωστόσο, τότε βλέπει ένα σημείωμα στα χαρτιά του, ένα σημείωμα με τα δικά του γράμματα, το οποίο αναγνωρίζει ως δικό του, μα δεν θυμάται να έχει γράψει:
ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Πρέπει να το διαβάσετε. Είναι πιο must και από το Κορίτσι που εξαφανίστηκε ή το Κορίτσι του τρένου.
lovereading.co.uk

Ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και όπου οι ήρωες κινούνται όπως ακριβώς τα πιόνια στο σκάκι.
El Mundo

Ένας υπνωτιστικός συγγραφέας που θα αγαπήσετε, αλλά προσέξτε, δεν πρέπει να τον εμπιστευτείτε.
New York Times

Οι εφιαλτικές εικόνες, οι ανατροπές που προκαλούν το μυαλό, το καλειδοσκοπικό αφηγηματικό στιλ προσδίδουν στο μυθιστόρημα του Axat ιλιγγιώδη ατμόσφαιρα, αλλά στον πυρήνα αυτού του λογοτεχνικού πυρετώδους ονείρου κρύβεται ένα αριστοτεχνικά στημένο και συναισθηματικά φορτισμένο μυστήριο που καταπλήσσει, συντρίβει και ικανοποιεί εξίσου.
Publishers Weekly

Ο Axat αξιοποιεί το στοιχείο της αβεβαιότητας στην πλοκή για να χτίσει σασπένς και καταφέρνει να δημιουργήσει ένα προκλητικό θρίλερ-σπαζοκεφαλιά στα χνάρια του Ντένις Λιχέιν και του μυθιστορήματος Το νησί των καταραμένων.
Booklist

Σαν μια παρτίδα φονικού ντόμινο.
Crime Fiction Lover

[Το βιβλίο] μοιάζει με φίδι που καταπίνει την ουρά του, υφαίνει έναν ιστό ερωτήσεων, αναπάντεχων εξελίξεων, ανατρέπει τον εαυτό του, επινοεί ξανά τον εαυτό του… Μια μεθυστική δίνη ψεύτικων ταυτοτήτων, εξαπάτησης σε κάθε επίπεδο, ψυχολογικών περιπλοκών αντάξιων του Χίτσκοκ ξεδιπλώνεται αφήνοντας τον αναγνώστη παραζαλισμένο να μαντεύει ξανά και ξανά ως την τελευταία σελίδα.
Lovereading

Η πένα του Axat θυμίζει Umberto Eco στις καλύτερες στιγμές του, αν και η μακάβρια βάση είναι εντελώς δική του… Η τελευταία έξοδος σηματοδοτεί την άφιξη ενός καταπληκτικού νέου συγγραφέα στο διεθνές προσκήνιο.
Big Issue

Η Τελευταία έξοδος είναι μια σπουδαία… κουνελότρυπα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το ιλιγγιώδες θρίλερ-λαβύρινθο από την αρχική σκηνή που σε συνεπαίρνει. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάγνωσή του το βράδυ!
Seattle Review of Books

Κριτικές

ενδιαφερον

Τρομερό βιβλίο.. Υπόθεση, πλοκή και ανατροπές συνεχώς!!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!