Μαθηματικά Α΄ γυμνασίου

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 21.00
16.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
485642
Συγγραφέας: Τάσος, Νίκος
Εκδόσεις: Πουκαμισάς
Σελίδες:800
Ημερομηνία Έκδοσης:26/09/2018
ISBN:9786185325213
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε έχοντας κατά νου την ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου. Προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε τις νέες έννοιες που θα διδαχτούν, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μαθηματική αυστηρότητα, και μεθοδεύσαμε τις ασκήσεις που θα αντιμετωπίσουν, ώστε να αισθάνονται την απαραίτητη άνεση στην επίλυσή τους.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη: την Άλγεβρα και τη Γεωμετρία. Κάθε κεφάλαιο απο-τελείται από ενότητες, καθεμία από τις οποίες περιέχει θεωρία σε μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων, οδηγίες και μέθοδοι για το πώς πρέπει να σκέφτεται ο μαθητής στην κάθε περίπτωση, παραδείγματα λυμένων ασκήσεων, χρήσιμες παρατηρήσεις, άλυτες ασκήσεις για την απαραίτητη εξάσκησή του και ερωτήσεις κατανόησης. Η κάθε ενότητα ολοκληρώνεται με κριτήρια (αυτο)αξιολόγησης. Ακολουθεί επανάληψη θεωρίας, επαναληπτικές ασκήσεις και διαγωνίσματα σε όλη την ύλη. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν απαντήσεις όλων των ασκήσεων, των ερωτήσεων κατανόησης και των διαγωνισμάτων του παρόντος βιβλίου και οι απαντήσεις όλων των ασκήσεων-δραστηριοτήτων του σχολικού βιβλίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την ευαίσθητη ηλικία των μαθητών και προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλλιεργήσουμε την αγάπη για τα Μαθηματικά πιστεύουμε ότι και αυτή η προσπάθεια θα βρει τον στόχο της.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!