Συνταγές για αγαπημένα γλυκά

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 11.00
8.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
369213
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:71
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2012
ISBN:9789609711029
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ισορροπημένη διατροφή είναι
...να κρατάς ένα γλυκό σε κάθε σου χέρι

Αυτή είναι από τις πιο βασικές μας αρχές εδώ στο iCookGreek. Όποιο φαγητό κι αν μαγειρέψουμε, ό,τι κι αν φάμε, αν δεν το "αποτελειώσουμε" με ένα αγαπημένο γλυκό, νιώθουμε περίεργα. Σαν να έχουμε κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς να έχουμε βουτήξει στη θάλασσα!..

Σε αυτό το τρίτο βιβλιαράκι της σειράς του iCookGreek η Κωνσταντίνα Αθανασίου ενώνει τις δυνάμεις της με έναν πολύ ταλαντούχο νέο άνθρωπο, τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο Γιάννης, γνωστός στους περισσότερους από τη συμμετοχή του στο πρώτο ελληνικό Master Chef, από νωρίς έδειξε ιδιαίτερη κλίση στη δημιουργία γλυκών. Οι δυο τους, λοιπόν, έβαλαν τα δυνατά τους, κι εμείς (η υπόλοιπη ομάδα) αναλάβαμε να δοκιμάσουμε όλες τις συνταγές τους και να διαλέξουμε τις 30 καλύτερες (σκληρή δουλειά, ε:).

Εσείς, ετοιμαστείτε να πασαλειφτείτε με σοκολάτα, να κολλήσετε με σιρόπια, να ανασύρετε αναμνήσεις από τα παιδικά σας χρόνια και να γίνετε εξπέρ σε γλυκά που αναδείχτηκαν σε φαβορί στην Ελλάδα και όχι μόνο. Κάθε συνταγή είναι γραμμένη με απλά λόγια και σαφή βήματα. Να θυμάστε ότι η ζαχαροπλαστική πρέπει να είναι παιχνίδι και αγνοήστε όσους λένε ότι πρέπει να την παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Δεν δίνετε εξετάσεις για μεταπτυχιακό - κάνετε το μεράκι σας και παρασπονδείτε με τον πιο απολαυστικό τρόπο που σκέφτηκε ποτέ ανθρώπου νους.

Σας φιλούμε (γλυκά)!
Η Ομάδα του iCookGreek

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!