Μαθήματα θαυμάτων

Εγχειρίδιο μαθητών
314065
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Κρύων
Σελίδες:542
Μεταφραστής:Χριστάκου, Χαριτίνη
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2008
ISBN:9789606631221


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το βιβλίο αυτό έχει αποτελέσει την βάση μελέτης της πνευματικότητας για πολλούς από τους πνευματικούς δασκάλους και συγγραφείς όπως η παγκοσμίως γνωστή Ντορήν Βίρτσου, που έλαβε από τους αγγέλους της την παρότρυνση να μελετήσει αυτό το βιβλίο για να μπορέσει να βρει το μονοπάτι της.

Τα "Μαθήματα θαυμάτων" είναι ένα βιβλίο που παγκοσμίως θεωρείται σταθμός για την πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων. Τα "Μαθήματα θαυμάτων" είναι ένας πρακτικός καθημερινός οδηγός, που αποτελείται από 365 μαθήματα [ένα για κάθε ημέρα] που στοχεύουν να μας βοηθήσουν να διευρύνουμε την οπτική που έχουμε για τη ζωή και τις καταστάσεις. Μας καθοδηγούν ν ανακαλύψουμε την πνευματική αλήθεια, τις αιτίες και τις εξηγήσεις πίσω από τα προβλήματα και τα φαινόμενα. Αυτή η αλλαγή οπτικής και σκέψης τελικά οδηγεί στη θεραπεία της ανθρώπινης ψυχής, των ανθρώπινων σχέσεων και ανοίγει το μονοπάτι για την ανθρώπινη ολοκλήρωση, την πραγμάτωση του εαυτού και την ανάκτηση σχέσεων αγάπης.

Ένα βιβλίο που πολλοί αναγνώστες αναζητούσαν στα ελληνικά για να μπορέσουν να κάνουν και οι ίδιοι αυτή την πορεία όπως έχουν κάνει εκατομμύρια άλλοι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!