Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 95.00
85.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
587858
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες:976
Επιμελητής:Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος, Μαγκλιβέρας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία Έκδοσης:24/10/2022
ISBN:9789606548147
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας αποτελεί συλλογική προσπάθεια 24 Ελλήνων διεθνολόγων της ημεδαπής και της αλλοδαπής να παρουσιάσουν ένα σύγχρονο εγχειρίδιο για το διεθνές δίκαιο καλύπτοντας τις περισσότερες θεματικές ενότητές του. Μέσα σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη διεθνή κοινωνία, το διεθνές δίκαιο προσπαθεί να ανταποκριθεί και να επιλύσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που συνεχώς εμφανίζονται. Η παρούσα τέταρτη έκδοση φιλοδοξεί, εξετάζοντας τόσο την θεωρία όσο και την πράξη του διεθνούς δικαίου, να καταστεί ένα σύγχρονο εγχειρίδιο, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των ερευνητών αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά με το διεθνές δίκαιο.
Μέσα από την ανάλυση και τον σχολιασμό των Αποφάσεων του Διεθνούς Δικαστηρίου αλλά και άλλων διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων και με εξαντλητικές αναφορές στην Ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία, το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας παρουσιάζει με εύληπτο και συστηματικό τρόπο όλες σχεδόν τις πτυχές του διεθνούς δικαίου. Παράλληλα, προβάλλει την πρακτική των κρατών αλλά και την δράση των μη κρατικών δρώντων, με έμφαση στους διεθνείς οργανισμούς.
Στόχος της έκδοσης παραμένει το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας να αποτελέσει «εργαλείο» και για όλους εκείνους που ασχολούνται με τομείς του διεθνούς δικαίου σε υπουργεία, σε δημόσιους οργανισμούς, σε δικηγορικές εταιρείες, σε ΜΚΟ, κ.λπ., αλλά και για οποιονδήποτε θα ήθελε να πληροφορηθεί τι είναι αυτό το «διεθνές δίκαιο» για το οποίο γίνεται τόσο πολύ λόγος αλλά εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο και απρόσιτο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!