Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση: προκλήσεις και προοπτικές

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 30.00
27.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
609832
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:286
Επιμελητής:Βλάχου, Ευαγγελία Γ., Δίελλας, Γεώργιος
Ημερομηνία Έκδοσης:06/07/2023
ISBN:9789606487149
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το παρόν αποτελεί πρακτικά του 2ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Α.Σ.Ε.Π. που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2022. Αντικείμενό του αποτέλεσε το συνολικότερο ζήτημα της σταδιοδρομίας στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση, που αποτελεί τη σύγχρονη πρόκληση για τη συγκρότηση μιας ορθολογικής δημόσιας πολιτικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Στο παρόν προσεγγίζεται συνδυαστικά το ζήτημα της πολιτικής για το ανθρώπινο δυναμικό στη δημόσια διοίκηση, με την αποστολή και τις αρμοδιότητες του Α.Σ.Ε.Π. Με σκοπό την αρτιότερη κατανομή της ύλης, το Συνέδριο οργανώθηκε σε πέντε συνεδρίες με επιμέρους συμπληρωματικές θεματικές, που επιχείρησαν να συνθέσουν με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο το θέμα. Στην πρώτη συνεδρία αναπτύσσεται το ζήτημα της στελέχωσης μιας ανταγωνιστικής δημόσιας διοίκησης. Στη δεύτερη θίγονται ζητήματα της διεθνούς εμπειρίας στην επιλογή και εξέλιξη του προσωπικού. Η τρίτη συνεδρία είναι αφιερωμένη στο εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στην επιλογή προσωπικού. Στην τέταρτη επιχειρείται ένας πιο ελεύθερος προβληματισμός σε επίκαιρα σχετικά ζητήματα και τέλος, στην πέμπτη συνεδρία, αναδεικνύεται το ζήτημα της σχέσης αξιολόγησης και ηγεσίας στο δημόσιο τομέα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ως εισηγητές και προεδρεύοντες των επιμέρους συνεδριών, έγκριτοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητές και δημόσιοι λειτουργοί, που επιστημονικά, ερευνητικά και πρακτικά ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!