Διαφήμιση: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη, Αποτελεσματικότητα (Έκτη έκδοση)

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 55.00
38.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
488554
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: University Studio Press
Σελίδες:672
Επιμελητής:Ζώτος, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2018
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Συγγραφείς: Ζώτος, Γεώργιος Χ. || Ζώτου, Αθηνά Γ. || Κυρούση, Αντιγόνη || Μπουτσούκη, Χριστίνα || Πάλλα, Πολυξένη ( Τζένη ) || Χατζηθωμάς, Λεωνίδας Δ.

Η αναθεωρημένη 6η έκδοση της «Διαφήμισης» συνδυάζει την επάρκεια ενός ώριμου βιβλίου που δοκιμάστηκε στο χρόνο, έγινε αποδεκτό από τους αναγνώστες, ενώ παράλληλα ενσωματώνει φρέσκια ματιά στην ανάπτυξη των ενοτήτων. Εμφανίζει μια καινοτομία, καθώς στη συγγραφή εμπλέκονται πέντε νέοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται ερευνητικά και έχουν διεθνή παρουσία σε θέματα που αφορούν στη διαφήμιση. Η εξέταση της διαφήμισης στο παρόν σύγγραμμα εστιάζεται κύρια στην περιγραφή, στο σχεδιασμό και την ανάλυσή της από τη σκοπιά της επιχείρησης, της διαφημιστικής εταιρείας και του αποδέκτη - καταναλωτή. Αξιοποιείται τόσο η σύγχρονη αρθρογραφία όσο και οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι επιπτώσεις τους και πώς αυτές αλλάζουν το περιβάλλον στο οποίο διαμορφώνεται η διαφήμιση. Όσον αφορά τη δομή, δημιουργήθηκαν πέντε νέα κεφάλαια (8, 14, 20, 21, 22) και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα. Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που άπτονται με το θέμα της διαφήμισης, αλλά απευθύνεται και σε στελέχη επιχειρήσεων και διαφημιστικών εταιρειών.

• Ο Γιώργος Χ. Ζώτος (Ph.D), είναι Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. H Χριστίνα Μπουτσούκη (Ph.D), είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ο Λεωνίδας Χατζηθωμάς (Ph.D), είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η Αντιγόνη Γ. Κυρούση (Ph.D), είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Deree (American College of Greece). H Πολυξένη Πάλλα (Ph.D), έχει διδάξει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και σε Ιδιωτικά Κολλέγια. Η Αθηνά Γ. Ζώτου (Ph.D), διδάσκει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, στη Λεμεσό.
Συγγραφέας:
Συλλογικό
Εκδότης:
University Studio Press
Σελίδες:
672
ISBN:
9789601223995
Επιμελητής:
Ζώτος, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2018

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!