Συλλεκτική έκδοση

Δανεικιά γραβάτα (1976). Δέσποινα (1984). Τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι (1989). Εναντίον του Marlboro (1991). Aπό δω πέρασε ο Κι
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 18.00
12.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
383319
Εκδόσεις: Τόπος
Σελίδες:346
Επιμελητής:ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:21/05/2013
ISBN:9789604990764
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

"Oι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ σας προσφέρουν τη Συλλεκτική Έκδοση με όλες τις νουβέλες και όλα τα διηγήματα του Διονύση Χαριτόπουλου. Πέντε σημαντικά και δυσεύρετα βιβλία, συγκεντρωμένα σε ένα τόμο, με τη χρονολογική σειρά που εκδόθηκαν.
ΔΑΝΕΙΚΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ( 1976), ΔΕΣΠΟΙΝΑ (1984),ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΒΙ (1989), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ MARLBORO (1991), AΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΙΛΡΟΪ (1992)

Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, μέσα από τα παραπάνω έργα του, αποδομεί με αριστουργηματικό τρόπο τη μεταπολιτευτική εποχή των μεγάλων θριάμβων, της παραφροσύνης και της επίπλαστης ευμάρειας, που οδήγησαν στο οδυνηρό σήμερα. Η κρίση αναβλύζει από παντού και σιγά-σιγά διαβρώνει τα πάντα. Η διεισδυτική ματιά του συγγραφέα διαβάζει σωστά, πίσω από τα μεγάλα μυστικά και ψέματα, την καταιγίδα που έρχεται. Μια ιδιαίτερα προσεγμένη και καλαίσθητη έκδοση, με σκληρό εξώφυλλο και χρυσοτυπίες, που αξίζει να διαβαστεί και να ξαναδιαβαστεί και να πάρει την θέση της στη βιβλιοθήκη μας. Για να καταλάβουμε το πώς φτάσαμε ως εδώ."

Κριτικές

Εξαιρετικά διηγήματα. Το γλωσσικό ύφος μοναδικό, η αμεσότητα της περιγραφής και η σκληρότητα της ζωής όπως αναδύεται δίχως πλουμίδια και ωραιοποιήσεις κάνουν τις ιστορίες αυτές σχεδόν αξέχαστες. Πολύ καλή η ιδέα του εκδοτικού οίκου να συγκεντρώσει όλα αυτά τα υπέροχα διηγήματα του χαρισματικού συγγραφέα σε έναν καλαίσθητο τόμο. Συστήνω το βιβλίο ανεπιφύλακτα...
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!