Όταν μιλάει η σιωπή

στα μονοπάτια της πνευματικής ζωής
405589
Εκδόσεις: Άθως
Σελίδες:396
Ημερομηνία Έκδοσης:01/09/2014
ISBN:9789604951918


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Ήμασταν μια παρέα λίγο-πολύ σαν όλες τις άλλες. Τέσσερις έφηβοι από οικογένειες με τραυματισμένες σχέσεις και μηδαμινές ελπίδες για αλλαγή. Παρ όλα αυτά ζούσαμε τη ζωή μας όσο μπορούσαμε έξω από τα προβλήματά μας. Μας κέντριζαν οι προκλήσεις της εποχής, μας συνέπαιρναν τα ερωτήματα της ηλικίας μας, διψούσαμε για νέες εμπειρίες... Ήταν ένα καλοκαίρι σαν όλα τ άλλα. Τουλάχιστον έτσι άρχισε. Όλα ξεκίνησαν σαν μια αναζήτηση καινούργιας περιπέτειας, σαν ένα παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν ένα συνηθισμένο καλοκαιριάτικο πρωινό. Τίποτα, όμως, από όσα ακολούθησαν δεν ήταν συνηθισμένο. Καθόλου συνηθισμένο... Μετά από εκείνο το πρωινό ήξερα ότι έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο για όσα έγιναν. Για να το πιστέψουν όλοι. Για να το πιστέψω κι εγώ...
Ειρήνη

*************************************************************
Το "Όταν μιλάει η σιωπή" είναι ένα σύγχρονο μυθιστόρημα με ήρωες τέσσερις νέους που βιώνουν τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας: Σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια, γάμος, σπουδές, αγωνία γύρω από τον επαγγελματικό προσανατολισμό, αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η διάλυση της οικογένειας και ακόμη σοβαρότερες καταστάσεις όπως αυτή της νεανικής βίας. Μέσα από τις γραμμές του έργου αυτού, οι νέοι μας θα πάρουν κουράγιο και ώθηση για να ζήσουν μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό, μεράκι και νόημα.

Το βιβλίο γράφτηκε μ’ έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο: Η Σταυρούλα Σταμάτη πραγματοποίησε συνεντεύξεις με νέους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τα ερωτήματα που προέκυψαν ανέλαβε να τα επεξεργαστεί η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, ένα ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στο όρος Τρόοδος της Κύπρου. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσφορά αγάπης προς τους νέους μας. Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ έχουν επιμεληθεί με μεράκι την έκδοση η οποία διανθίζεται από τις γεμάτες ευαισθησία φωτογραφίες της Άννας Σταμάτη και στίχους της Δήμητρας Σταύρου Μιχάλσκι.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!