Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες 2

Μεταμόρφωση, Ανάσταση του Λαζάρου, Βαϊοφόρος, Σταύρωση, Ανάσταση Ηλικίες: από 7 ετών
Έκπτωση
30%
340155
Συγγραφέας: Σταμάτη, Σταυρούλα
Εκδόσεις: Άθως
Σελίδες:32
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2011


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Το μικρό αυτό και εύχρηστο βιβλίο είναι μια εξαίρετη εισαγωγή στη σημασία των αγίων εικόνων της εκκλησίας μας για τα παιδιά. Ταυτόχρονα αποτελεί μια απλή και ολοκληρωμένη γνωριμία με το νόημα πέντε Δεσποτικών εορτών: Μεταμόρφωση, Ανάσταση του Λαζάρου, Βαϊοφόρος, Σταύρωση, Ανάσταση.

Ποιο γεγονός του Ευαγγελίου γιορτάζουμε στις μεγάλες αυτές Δεσποτικές εορτές; Ποια σημασία έχουν διάφορα στοιχεία και σύμβολα που βλέπουμε στην εικόνα της γιορτής; Τι σημαίνουν κάποιες λέξεις που βρίσκουμε στο απολυτίκιο της; Πώς θα χρωματίσουμε τα σχέδια; Ποια είναι τα βασικά χρώματα της Αγιογραφίας;

Το βιβλίο περιέχει χρωμοσελίδες εμπνευσμένες από το Δωδεκάορτο του μεγάλου αγιογράφου μας Θεοφάνους του Κρητός. Περιλαμβάνει επίσης μια εισαγωγή για τη βυζαντινή τέχνη και μια παρουσίαση βασικών υμνογραφικών όρων.

Το "Ανακαλύπτω τις γιορτές με χαρούμενες δραστηριότητες" μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους κατηχητές για να απασχολήσει δημιουργικά το παιδί στο σπίτι ή στην τάξη. Είναι επίσης μια ωραία ιδέα για δώρο των αναδόχων.
Συγγραφέας:
Σταμάτη, Σταυρούλα
Εκδότης:
Άθως
Σελίδες:
32
ISBN:
9789604951352
Εικονογράφος:
Δελεχά, Αγγελική
Ημερομηνία Έκδοσης:
01/03/2011

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!