Τεχνολογία πολυμερών

Πλαστικά - Eλαστομερή - Ίνες - Eπιχρίσματα - Kόλλες
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 47.70
35.78
Τιμή Πρωτοπορίας
+
315787
Εκδόσεις: Ζήτη
Σελίδες:672
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789604561452
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Eίναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι τα πολυμερή παίζουν έναν πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο των σύγχρονων προηγμένων υλικών. Ίσως είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική βιβλιογραφία, που ο Επιστήμονας και ο Τεχνολόγος των υλικών θα μπορέσουν να συναντήσουν ένα τόσο μεγάλο πλήθος τεχνολογικών δεδομένων, ερμηνειών και λύσεων και η πρώτη φορά που θα μπορέσουν να βρουν τα πλαστικά μαζί με τα ελαστομερή, τις ίνες, τα επιχρίσματα και τις κόλλες "δεμένα" όλα μεταξύ τους, αφού όλα είναι πολυμερή ή έχουν σαν βάση τα πολυμερή.

Συνήθως μεταξύ της θεωρίας, δηλαδή της επιστήμης των πολυμερών και της πράξης δηλαδή της τεχνολογίας των πολυμερών μεσολαβεί ένα σημαντικό χάσμα. Το χάσμα αυτό καταβλήθηκε επίπονη προσπάθεια να γεφυρωθεί εκ μέρους των συγγραφέων και φυσικά στο βαθμό που επιτεύχθηκε, αυτό θα είναι το κέρδος για τον αναγνώστη, αλλά και μία σημαντική ικανοποίηση για όλους όσους πάσχισαν για το έργο αυτό.

Το βιβλίο αυτό εκτός από τους φοιτητές μας, απευθύνεται προς τους επιστήμονες Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Φυσικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Υλικών, Τεχνολόγους και όλους όσους έχουν κάποια σχέση με το θαυμαστό κόσμο των πολυμερικών υλικών.

Η συγγραφική ομάδα, που αποτελεί και το επιτελείο του Εργαστηρίου της Χημείας και Τεχνολογίας Πολύμερών του Τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι παραδίδει στους φοιτητές της ένα σύγχρονο, πολλαπλά ενημερωμένο επιστημονικό εγχειρίδιο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!