Βίκινγκ: Ο γιος του Όντιν

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 19.90
13.93
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €9.95
+
359484
Συγγραφέας: Severin, Tim
Σελίδες:408
Επιμελητής:Τσιαμέτη, Ναντίνα
Ημερομηνία Έκδοσης:14/5/2012
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το έτος 999, ένα χρόνο πριν την πρώτη χιλιετία, γεννιέται ο Θόργκιλς Λάιφσον, γιος του Λάιφ του Τυχερού και της Θόργκουνα, μιας μυστηριώδους Ιρλανδής ευγενούς, προικισμένης με ενορατικές ικανότητες. Ουσιαστικά σαν ορφανός, ο Θόργκιλς μεγαλώνει στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία με διάφορους μέντορες που του διδάσκουν τα Παλαιά Ήθη και τον προειδοποιούν για την εισβολή του «Λευκού Χριστού» στη γη των «Παλαιών Θεών». Ο Θόργκιλς είναι ένας άνθρωπος χωρίς ρίζες, με πολυμήχανη ευφυΐα και προσαρμοστικότητα, του οποίου η μοίρα ξεπερνά τη φαντασία αυτών που τον περιβάλλουν. Ένας πιστός του Όντιν, τον οποίον τα ταραχώδη γεγονότα της ζωής του θα τον οδηγήσουν στο στόμα του λύκου, στη μάχη, στην αρρώστια, στο ναυάγιο...
"Βίκινγκ, ο γιος του Όντιν": ο εντυπωσιακός πρώτος τόμος μιας επικής ιστορικής τριλογίας, που διαδραματίζεται στον αρχαίο κόσμο των Βίκινγκ, έναν κόσμο γεμάτο από υπερφυσικούς χαρακτήρες της νορβηγικής μυθολογίας και σκληρές μάχες.
Συγγραφέας:
Severin, Tim
Εκδότης:
Φανταστικός Κόσμος
Σελίδες:
408
ISBN:
9789606868665
Επιμελητής:
Τσιαμέτη, Ναντίνα
Μεταφραστής:
Τάπα, Σοφία
Ημερομηνία Έκδοσης:
14/5/2012

Ένα πολύ ωραίο ιστορικό μυθιστόρημα σε 3 μέρη, το οποίο όμως χρειάζεται πληθώρα υπομονής λόγω των πολλών λεπτομεριών - ονόματα, τοποθεσίες, χρονολογίες. Δύσκολο στην ανάγνωση, οπότε το προτείνω μόνο σε κάποιον που έχει το χρόνο να παιδευτεί, να κουραστεί. Ο πυρήνας της ιστορίας παρόλα αυτά είναι πολύ καλός.
Γράψτε μια κριτική