Κώδικας ποινικής δικονομίας N. 4620/2019

Ερμηνεία κατ άρθρο άρθρα 320-461 - Τόμος ΙV
Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 120.00
102.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
545408
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:1910
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2021
ISBN:9789606482786
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η κυκλοφορία του τέταρτου τόμου της κατ’ άρθρο ερμηνείας του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας εγκαινιάζει την ανανεωμένη έκδοση του έργου, προσαρμοσμένη στις νέες διατάξεις τόσο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας όσο και του Ποινικού Κώδικα. Σύντομα θα ακολουθήσει η κυκλοφορία και των τριών πρώτων τόμων του έργου, ενημερωμένων με όλες τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές.

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε πέντε τόμους και φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη και συστηματική ερμηνεία του νέου ΚΠΔ. Μέσα από την πολυετή εμπειρία στον δικαστικό χώρο και τη συμμετοχή του στις Νομοπαρασκευαστικές Επιτροπές Σύνταξης και Αναθεώρησης του νέου Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ο συγγραφέας προσεγγίζει τις διατάξεις κατά τρόπο αναλυτικό, παρουσιάζοντας όλες τις τάσεις της νομολογίας, ώστε να μην αφήνεται αναπάντητο κανένα ερώτημα που απασχολεί τον νομικό της πράξης, αλλά και τον θεωρητικό, δίνοντας ένα χρήσιμο επιστημονικό εργαλείο για την κατανόηση και ερμηνεία των νέων διατάξεων και θεσμών του ΚΠΔ και τη σύνδεσή τους με το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς.

• Παρατίθεται σε κάθε άρθρο ειδική βιβλιογραφία, οι νομοθετικές μεταβολές και αντιστοίχιση με τις διατάξεις του προϊσχύσαντος ΚΠΔ/1950, ώστε να είναι ευχερής η αναζήτηση προηγούμενων μορφών κάθε άρθρου

• Αναλύονται οι δικονομικές διατάξεις ειδικών νόμων παράλληλα με τις αντίστοιχες διατάξεις του ΚΠΔ

• Παρουσιάζεται το σύνολο της δημοσιευμένης στον νομικό τύπο νομολογίας των ελληνικών δικαστηρίων, ώστε να καθίσταται ευχερής για τον αναγνώστη η προσφυγή στην προσφορότερη για εκείνον πηγή.

• Σχολιάζονται όλες οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ που σχετίζονται με την ποινική δίκη και επηρεάζουν την ερμηνεία του εσωτερικού μας δικαίου

• Περιέχεται αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο και ευρετήριο διατάξεων νόμων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!