Δομή και απλοποιημένη χημεία μαλλιών

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 18.44
13.83
Τιμή Πρωτοπορίας
+
92885
Συγγραφέας: Schoon, Douglas
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:198
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1998
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Η περιποίηση των μαλλιών σε κομμωτήρια μπορεί κάποιες φορές να θεωρηθεί εργασία που εκτελείται μηχανικά.
Ο επαγγελματίας κομμωτής όμως έχει πλήρη γνώση όχι μόνο μερικών τεχνικών αλλά και των χημικών αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα με τη χρήση καλλυντικών, που χρησιμοποιούνται. Αυτές οι γνώσεις και η κατανόησή τους είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον "επαγγελματία" από τον "τεχνικό".
Πρόσφατα έγιναν σημαντικές αλλαγές στις μεθόδους και τεχνικές στην "περιποίηση μαλλιών". Πολλά νέα καλλυντικά έχουν κυκλοφορήσει και βελτιωθεί για επαγγελματική χρήση τα οποία χρειάζονται προσεκτική χρήση και ελεγχόμενη εφαρμογή.
Είναι πλέον σπουδαίο το ότι ο "επαγγελματίας τεχνικός" χρειάζεται σωστή γνώση και κατανόηση της χημείας του δέρματος των μαλλιών και των προϊόντων που χρησιμοποιεί στην περιποίησή τους. Είναι ζωτικής σημασίας, τα άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά σ αυτές τις υπηρεσίες να γνωρίζουν τη σωστή χρήση των καλλυντικών.
Αυτό το βιβλίο ενδείκνυται για να γίνονται οι περιποιήσεις του δέρματος και των μαλλιών κατανοητές με σαφή παρουσίαση των σχετικών γνώσεων που αφορούν τη χημεία και τη δομή του δέρματος και των μαλλιών. Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί ως αρωγός σε μια προσπάθεια εξασφάλισης σωστής και ασφαλούς χρήσης των επαγγελματικών προϊόντων.
Ενώ οι τεχνικές της εφαρμογής ίσως διαφέρουν πολύ ως προς τις μάρκες καλλυντικών, οι χημικοί κανόνες που εφαρμόζονται είναι οι ίδιοι. Το βιβλίο δε γράφτηκε ή δεν προορίζεται για να δοθούν πληροφορίες για τον τρόπο τεχνικών εφαρμογών. Έτσι τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ αφορούν όλους τους σπουδαστές, όλων των σχολών χωρίς να αφορούν προϊόντα κάποιας συγκεκριμένης μάρκας καλλυντικών που χρησιμοποιούν στην εκπαίδευσή τους.
Συγγραφέας:
Schoon, Douglas
Εκδότης:
Ίων
Σελίδες:
198
ISBN:
9789604058303
Μεταφραστής:
Χατήρης, Γιώργος
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1998

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!