Κάνω το δικό μου τυρί και γιαούρτι

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 13.75
9.63
Τιμή Πρωτοπορίας
+
68524
Συγγραφέας: Scholz, Wolfgang
Εκδόσεις: Ψύχαλος
Σελίδες:248
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1998
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Το βιβλίο αυτό περιέχει τις σημαντικότερες βασικές γνώσεις της
κατεργασίας του γάλακτος, μέχρι και την παρασκευή λιχουδιών,
έτοιμων για πώληση.
Συγγραφέας:
Scholz, Wolfgang
Εκδότης:
Ψύχαλος
Σελίδες:
248
ISBN:
9789607920126
Μεταφραστής:
Παπαδάκη, Μαρία
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1998

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!