Τεχνολογία αρτοποιίας I

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 9.17
7.34
Τιμή Πρωτοπορίας
+
145946
Συγγραφέας: Schild, Egon
Σελίδες:336
Μεταφραστής:Παπαφράγκου, Πολυάννα
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2002
ISBN:9789603313304
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η παρούσα 14η έκδοση του "Νέου Αρτοποιού, Τόμος 1" έχει υποστεί εξονυχιστική νέα επεξεργασία, ενώ έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές. Περιέχει, όπως και οι προηγούμενες τα περιεχόμενα των διδακτικών προγραμμάτων του βασικού επιπέδου και το πρώτο στάδιο εξειδίκευσης "Παρασκευή παραγώγων από σταρένια ζυμάρια μαγιάς".
Το πρώτο μέρος έχει ανασυνταχθεί σχεδόν εκ νέου, ενώ στο δεύτερο ειδικό μέρος έχει προστεθεί το κεφάλαιο "πρακτικά παραδείγματα", στο οποίο περιλαμβάνονται η συνταγογραφία και η μέθοδος παρασκευής των σημαντικότερων τύπων σταρένιων ψωμιών κι αρτοσκευασμάτων.
Η επιλογή και η σειρά της ύλης προσανατολίζονται με βάση τη "διάταξη περί επαγγελματικής κατάρτισης του αρτοποιού", καθώς και τα πλαίσια των διδακτικών προγραμμάτων του κάθε ομοσπονδιακού κράτους. Οι εξειδικευμένοι όροι που χρησιμοποιούνται ανταποκρίνονται στη σύγχρονη κατάσταση της τεχνογνωσίας και της επιστήμης του χώρου, ενώ απαιτούν και την προσωπική εμπειρία του αναγνώστη.
Η συνολική παρουσίαση της ύλης αποσκοπεί στην επαγγελματική κατάρτιση. Αυτό ισχύει για τα γενικά θέματα της βασικής εκπαίδευσης αλλά και για την επιλογή και παρουσίαση των πιο εξειδικευμένων θεμάτων άλλων επιστημονικών πεδίων. Το αυτό εφαρμόστηκε και για την περιγραφή των θρεπτικών συστατικών, βασικό σημείο των οποίων αποτελούν οι τεχνολογικές ιδιότητές τους.
Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε επίσης και στη μεθοδολογία του κειμένου. Οι γνωστικοί τομείς έχουν διαιρεθεί σε ενότητες, η συνοπτική παρουσίαση των οποίων είναι εμφανέστατη. Τη συνοπτική αυτή εικόνα εξυπηρετούν η διαμόρφωση του κειμένου σε τμήματα που υπόκεινται το ένα του άλλου ή που βρίσκονται παράλληλα το ένα με το άλλο. Αριστερά αναγράφονται πάντα οι έννοιες και/ή οι γενικότερες περιγραφές, ενώ δεξιά οι αντίστοιχες εξηγήσεις, αποσαφηνίσεις και γραφικές απεικονίσεις. [...]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!