Ευρωπαϊκό Δίκαιο - 3η έκδοση

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 68.00
61.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
563995
Συγγραφέας: Σαχπεκίδου, Ευγενία
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:818
Επιμελητής:Διαμαντόπουλος, Γεώργιος
Ημερομηνία Έκδοσης:15/11/2021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Τα τελευταία δώδεκα περίπου χρόνια, από την έναρξη ισχύος της Συνθήκης της Λισαβόνας μέχρι σήμερα, αλλεπάλληλες κρίσεις πλήττουν ολόκληρο τον κόσμο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγκάζεται να αντιμετωπίσει στο διάστημα αυτό πρωτοφανείς καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα και άσχετα με το πώς αποτιμώνται οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις της, παραμένει αδιαμφησβήτητος ο ρόλος της και η ουσιαστική της παρουσία. Εγκαινίασε, επίσης, πρόσφατα μια ευρύτατη συζήτηση με τους πολίτες για το μέλλον της Ευρώπης κυρίως σε θέματα κρίσιμα, όπως το κλίμα, η μετανάστευση, η δημοκρατία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας, η θέση της Ένωσης διεθνώς.

Τις ανωτέρω πρόσφατες διεργασίες και τις κύριες δικαιικές εξελίξεις, που μεσολάβησαν στο ταραγμένο αυτό διάστημα από την προηγούμενη, δεύτερη έκδοση, προσπαθεί να λάβει υπόψιν η νέα έκδοση του βιβλίου. Το κέντρο βάρους της βρίσκεται και πάλι στη δημιουργική συμβολή των δυο ενωσιακών Δικαστηρίων και στις κατευθύνσεις που χαράσσει η πλούσια νομολογία τους τόσο για το πλαίσιο της Ένωσης, όσο και σε επίπεδο εθνικών έννομων τάξεων, ιδίως κατά τον διάλογο μεταξύ εθνικών και ενωσιακών Δικαστηρίων. Παράλληλα, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις επιτυγχάνεται μια πλούσια και αναλυτική διάρθρωση όλης της ύλης του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές, νέους ερευνητές, δικαστές και δικηγόρους καθώς και σε όσους ασχολούνται με το μοναδικό φαινόμενο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Συγγραφέας:
Σαχπεκίδου, Ευγενία
Εκδότης:
Σάκκουλας
Σελίδες:
818
ISBN:
9789606483509
Επιμελητής:
Διαμαντόπουλος, Γεώργιος
Ημερομηνία Έκδοσης:
15/11/2021

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!