Απαγορευμένα πειράματα

Το περίεργο ζευγάρωμα σεξ και επιστήμης
Έκπτωση
40%
319065
Συγγραφέας: Ρόατς, Μαίρη
Εκδόσεις: Αβγό
Σελίδες:285
Ημερομηνία Έκδοσης:1/6/2009


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Η έρευνα της σεξουαλικής φυσιολογίας – τι συμβαίνει, γιατί, και πώς το σεξ θα μπορούσε να γίνει καλύτερο – έχει απασχολήσει τους επιστήμονες από την εποχή του Λεονάρντο ντα Βίντσι μέχρι τον Τζέιμς Γουώτσον που ανακάλυψε το DNA. Έρευνες έχουν γίνει πίσω από κλειστές πόρτες εργαστηρίων, σε οίκους ανοχής, σε κέντρα μαγνητικής τομογραφίας, σε χοιροστάσια, σε βιομηχανικά εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης σεξουαλικών υποβοηθημάτων.Η Μαίρη Ρόατς ύστερα από δύο χρόνια σχολαστικής έρευνας κατάφερε να υφάνει μια συναρπαστική, όσο και διασκεδαστική αφήγηση για τον τρόπο που η επιστήμη αντιμετωπίζει τη σεξουαλική πράξη. Είναι αλήθεια ότι μπορούμε να έρθουμε σε οργασμό μόνο με τη σκέψη; Ότι ένας νεκρός μπορεί να έχει στύση; Ότι ο κολπικός οργασμός είναι μύθος; Και γιατί το Βιάγκρα δεν έχει καμία επίδραση στις γυναίκες;

Ένα εξωφρενικό βιβλίο για το πιο απίθανο, πολύπλοκο και ευχάριστο επιστημονικό φαινόμενο στη Γη: τον ανθρώπινο ερωτισμό.
Συγγραφέας:
Ρόατς, Μαίρη
Εκδότης:
Αβγό
Σελίδες:
285
ISBN:
9789604105663
Μεταφραστής:
Τζούμα, Βικτωρία
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/6/2009

Βιβλίο έκπληξη, γνώση και απίστευτο χιούμορ στο ίδιο πακέτο. Θέμα του η ανθρώπινη σεξουαλικότητα όπως μελετήθηκε εργαστηριακά!!! από επιστήμονες ή μη.
Γράψτε μια κριτική