Τετράδιο προετοιμασίας στην έκφραση Γ δημοτικού. Χθές Σήμερα = Αύριο

152308
Σελίδες:59
Ημερομηνία Έκδοσης:01/05/2003
ISBN:9789604064243


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Αυτό το χαμογελαστό πλάσμα, η Ελευθερίτσα, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι η πιο πολύτιμη κληρονομιά που μπορούμε ν αφήσουμε στα παιδιά μας είναι η ΓΝΩΣΗ και κυρίως, ο τρόπος και η διάθεση να την αποκτήσουμε. Τα "παιχνίδια - δραστηριότητες" τα προετοιμάζουν γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Είναι απλά, παίζονται παντού και ανα πάσα στιγμή και τα μόνα εφόδια που απαιτούνται είναι κέφι και φαντασία.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ αυτή, μέσα από το παιχνίδι, βοηθά ουσιαστικά το παιδιί να συνδέσει τη σχολική γνώση με τα ενδιαφέροντά του και διευκολύνει τη διερεύνηση σημαντικών θεμάτων που δε χωρούν πάντα στο σχολικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία στη γνώση αναπτύσσει την ΕΚΦΡΑΣΗ και κάνει τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικό ενώ παράλληλα διευρύνονται οι ορίζοντές του και εμπλουτίζεται ο ψυχικός του κόσμος.
Σ αυτό το τρίτο τετράδιο, το παιδί, πάντα μέσα από τα παιχνίδια με την Ελευθερίτσα, θα ταξιδέψει στο χρόνο και θα γνωρίσει έθιμα που κρατούν από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Θα καταλάβει ότι η λαϊκή κληρονομιά ενός τόπου είναι μεγάλη πηγή γνώσης κι ένας αλάθητος τρόπος να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!