Διαγνωστική παθολογική ανατομική σκύλου - γάτας

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 90.00
81.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
542759
Συγγραφέας: Ψύχας, Βασίλειος Χρ.
Σελίδες:316
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2020
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Η Διαγνωστική ή Εφαρμοσμένη Παθολογική Ανατομική αποτελεί συνδυασμό των νοσολογικών οντοτήτων και των χαρακτηριστικών μακροσκοπικών και ιστοπαθολογικών αλλοιώσεων που αυτές προκαλούν και οι οποίες έχουν διαγνωστική αξία για την εκάστοτε νοσολογική οντότητα.
Στην κτηνιατρική, η διδασκαλία και η εκμάθηση περιστρέφονται γύρω από τα ασθενή ζωντανά ζώα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις η νεκροψία-νεκροτομή μπορεί να οδηγήσει σε μια έξυπνη και επιστημονική κατανόηση των διεργασιών της νόσου. Πριν από τη μελέτη των βλαβών, πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ομαλή και συστηματική νεκροψία-νεκροτομή με ομαλή τεχνική. Μια τέτοια διαδικασία περιγράφεται συνοπτικά σε κεφάλαιο του παρόντος βιβλίου.
Οι κτηνίατροι συχνά αποφεύγουν να εκτελέσουν νεκροψία-νεκροτομή επειδή απαιτείται πάρα πολύς χρόνος και πάρα πολύς κόπος, ή επειδή η αποκομιδή από εταιρείες παροχής και η αποτέφρωση των ζώων μετά τη νεκροτομή είναι δύσκολη. Αυτοί οι προσωπικοί παράγοντες οφείλονται στην έλλειψη εξοικείωσης με την αποτελεσματική διαδικασία νεκροτομής, τα όργανα και τη διαθεσιμότητα απλών και γρήγορων εργαστηριακών εξετάσεων για την επιβεβαίωση της διάγνωσης.
Οι νεκροτομές είναι ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης που προσφέρονται στους κτηνιάτρους στις δικές τους πρακτικές και σπανίως μπορούν να αναπαραχθούν αλλού. Αυτός ο τύπος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης γίνεται δια βίου.
Συγγραφέας:
Ψύχας, Βασίλειος Χρ.
Εκδότης:
Σύγχρονη Παιδεία
Σελίδες:
316
ISBN:
9789603571377
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2020

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!