Μυστική αποστολή Χρυσόμαλλον Δέρας

Στα όρια του μύθου και της ιστορίας
Έκπτωση
10%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €30.00
132260
Συγγραφέας: Ψιμόπουλος, Άγγελος
Εκδόσεις: Δωδώνη
Σελίδες:669
Ημερομηνία Έκδοσης:1/9/2001


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Σε αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας πραγματεύεται τα γεγονότα της Αργοναυτικής Εκστρατείας βασισμένος κυρίως πάνω στα κείμενα των Αργοναυτικών, που μας άφησαν αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς, καθώς επίσης και σε στοιχεία της σύγχρονης επιστήμης της ιστορίας, της γεωγραφίας, της ωκεανογραφίας καθώς και άλλων επιστημών, που άπτονται των γεγονότων, που ερευνούνται.
Είναι άξιο προσοχής, ότι ο συγγραφέας μετά από λογική επεξεργασία των στοιχείων, που συνέλεξε, αποφαίνεται, ότι η Αργοναυτική Εκστρατεία στην ιστορική πραγματικότητα ήταν μία από κοινού σχεδόν όλων των ελληνικών πόλεων εξερευνητική και εμπορική αποστολή στα πέρατα της οικουμένης.
Συγγραφέας:
Ψιμόπουλος, Άγγελος
Εκδότης:
Δωδώνη
Σελίδες:
669
ISBN:
9789603851196
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/9/2001

Ένα βιβλίο γραμμένο με απόλυτη λογική επεξεργασία των στοιχείων. Περιέχει 2000 και πλέον παραπομπές, αποδεικτικά στοιχεία, που το κάνει μοναδικό. Αποδεικνύει ότι τα γεγονότσα του ταξιδιού των Αργοναυτών αντιστοιχούν με πραγματικά φυσικά φαινόμενα και έρχονται με λογική συνέπεια το ένα με το άλλο, που σημαίνει ότι οι αρχαίοι έλληνες γνώριζαν φαινόμενα, που παρατηρούνται στην άκρη της Γης. Τέτοια είναι η μεγάλη διάρκεια της ημέρας, που παρατηρείταιπλησίον του πολικού κύκλου, φαινόμενα, που λαβαίνουν χώρα μεταξύ Κούβας και Ισπανιόλας, φαινόμενα, που παρατηρούνται εντός του Πορθμού του Μαγγελάνου, τα Θαλάσσια Ρεύματα του Βορείου Ειρηνικοπύ, η Πανίδα της Αυστραλίας, η διαφορά μιας ημέρας, που παρατηρείται κατά το διάπλου του Ειρηνικού Ωκεανού από ανατολών προς δυσμάς και αντιστρόφως και πολλά άλλα. Η αναφορά των φαινομένων με λογική διασδοχή, όπως συμβαίνει σε ένα ανάλογο ταξίδι, φανερώνει ότι το ταξιδι των Αργοναυτών ήταν ιστορικό γεγονός και όχι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιου συγγραφέα της αρχαιότητας.

Ενα εξαιρετικά προσεγμένο και τεκμηριομένο βιβλίο που δέν πρέπει να λείπει απο κανένα ελληνικό σπίτι και καμιά Βιβλιοθήκη.
Πραγματικά αξίζει να διαθέσει κάποιος τον χρονο του για να το διαβάσει.
Ευχαριστώ τον συγγραφέα που μας χάρισε αυτή τη γνώση.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!