Αγγλικά για τις εξετάσεις ΕΣΔΔΑ

11 πρότυπα tests με τις απαντήσεις τους
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 19.00
17.10
Τιμή Πρωτοπορίας
+
609828
Σελίδες:128
Ημερομηνία Έκδοσης:06/07/2023
ISBN:9786180800708
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο «Αγγλικά για τις εξετάσεις ΕΣΔΔΑ» αποτελεί ένα πολύτιμο σύμμαχο για τους υποψηφίους στον εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης and Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), δεδομένου ότι η ξένη γλώσσα αποτελεί προαπαιτούμενο για την επιτυχία στον σχετικό διαγωνισμό.

Το βιβλίο ξεκινά με τη δοκιμασία που δόθηκε στους υποψήφιους στις 31/01/2022 και συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες για την επίλυσή του και για τη συγγραφή μιας περίληψης και ενός report. Ακολουθούν δέκα tests με τις λύσεις τους, οι οποίες είναι ενδεικτικές για την περίληψη και την παραγωγή γραπτού λόγου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη. Το έργο εναρμονίζεται πλήρως με την προκήρυξη του διαγωνισμού και περιέχει κείμενα που έχουν συνταχθεί αποκλειστικά από θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνείς οργανισμούς.

Με την ενασχόλησή τους με τα tests, οι υποψήφιοι αφενός θα εξασκηθούν στην επιτυχή ολοκλήρωση της εξεταστικής δοκιμασίας στον απαιτούμενο χρόνο και αφετέρου θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα ακόμα και αν έχουν αποξενωθεί από αυτή για κάποιο χρονικό διάστημα. Το βιβλίο αποτελείται από αυτούσια ενωσιακά και διεθνή κείμενα και ανταποκρίνεται πλήρως στις πραγματικές προκλήσεις που θα κληθούν τα μελλοντικά στελέχη της δημόσιας διοίκησης να αντιμετωπίσουν ως εκπρόσωποι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο διεθνές περιβάλλον.

Το βιβλίο αποτελεί ένα απαραίτητο εφόδιο για την επιτυχία στο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!