Πόνος-φάντασμα

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 15.98
9.59
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €2.00
+
403356
Συγγραφέας: Γκρούνμπεργκ, Άρνον
Εκδόσεις: Αλεξάνδρεια
Σελίδες:360
Επιμελητής:Ντινοπούλου, Νάσια
Μεταφραστής:Ιωαννίδης, Γιάννης
Ημερομηνία Έκδοσης:07/07/2014
ISBN:9789602216187
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η ζωή οφείλει να γίνει θεατρικό έργο. Και το έργο της δικής σου ζωής δεν μπορείς να το αφήσεις σε άλλους. Πρέπει να το σκηνοθετήσεις ο ίδιος.
Αυτή η ευφάνταστη, πικρή και ειρωνική σκηνοθεσία είναι το έργο ζωής που απασχολεί τον φιλόδοξο συγγραφέα Ρόμπερτ Τζ. Μέλμαν ανάμεσα στα δύο ορόσημα της σταδιοδρομίας του: το πολλά υποσχόμενο πρώτο βιβλίο του 268ος στον κόσμο και το διεθνές μπεστ σέλερ Η πολωνοεβραϊκή κουζίνα σε 69 συνταγές: Μαγειρική μετά το Άουσβιτς.
Αποδέκτης αυτής της απρόβλεπτης αυτοβιογραφίας, ο γιος του συγγραφέα Χάρπο θα μάθει ότι συχνά ο πόνος έχει να κάνει με φαντάσματα: τις χαμένες γυναίκες, τη διαλυμένη οικογένεια, την πεταμένη περιουσία ή τα παράλυτα μέλη του πατέρα του. κι ότι η φήμη μοιάζει με φουσκωτό που χάνει αέρα, μόνο που αυτό το καταλαβαίνει κανείς μεσοπέλαγα.

Η μαύρη κωμωδία είναι ο αγαπημένος τρόπος του Άρνον Γκρούνμπεργκ, λογοτεχνικού αστέρα ήδη από τα είκοσι εννιά του χρόνια . . . Η ζοφερότητα αμβλύνεται από το χιούμορ του παραλόγου, τις τερατώδεις καταστάσεις και τις κοφτές ατάκες που θυμίζουν Σωλ Μπέλοου, ή μάλλον Γούντυ Άλεν.
The Economist

Ο Άρνον Γκρύνμπεργκ υπογράφει το μυθιστόρημα της τρελής ζωής ενός γεννημένου παίκτη, έτοιμου να χάσει τα πάντα –τα λεφτά, τις ερωμένες, τη ζωή του…– εκτός από τον ξεχωριστό εκείνο τρόπο ζωής που διασκεδάζει την πλήξη της ύπαρξης.
Lire

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!