Πίσω από τα μάτια της

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.60
455234
Συγγραφέας: Pinborough, Sarah
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:456
Επιμελητής:ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Μεταφραστής:ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:30/03/2017
ISBN:9786180119169


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός.

Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά;

Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το "κάτι" και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του.

Κριτικές

Απλά ό,τι καλύτερο έχω διαβασει τελευταία.... Μην το χάσετε!!

Τελειως διαφορετικό απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα.... Ξετρελάθηκα... δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου και το τέλος πραγματικά δεν το περίμενα με τίποτα!!! Διαβάστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!

Πρωτότυπη η ιστορία.. και μέχρι εκεί!!! χάσιμο χρόνου

Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. ...
Όταν στα χέρια σου έρχονται τέτοια βιβλία αναθεωρείς πολλά από τα 5 αστέρια που έχεις βαθμολογήσει σε κάποια άλλα.Το συγκεκριμένο ανήκει σε μια κατηγορία από μόνο του.Ένας τίτλος που κουμπώνει άψογα με την πλοκή του βιβλίου!Με κέντρισε από την πρώτη στιγμή το οπισθόφυλλο ακολούθησα το ένστικτό μου που τελικά θριάμβευσε ..Ένα ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ καθαρόαιμο ψυχολογικό θρίλερ . Τρελές δόσεις αγωνίας με όλα τα συναισθήματα να χτυπάνε κόκκινο, τόσο σκοτεινό, τόσο έντονο, τόσο επιβλητικό, που για μέρες μετά την ολοκλήρωση του το σκέφτεσαι συνέχεια.Χτίζεις με το μυαλό σου τα πιο απίθανα σενάρια , χάνεις τη μπάλα δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις, τι να πιστέψεις. Δύο κεφάλαια πριν τέλος νομίζεις ότι έπιασες το νόημα, αναφωνείς με τη μεγάλη ανατροπή και λες : ' το ήξερα' . Χα χα χα !!Μέχρι το προτελευταίο κεφάλαιο πιστέψτε με δεν ξέρετε τι σας περιμένει.... Γκρεμίζονται όλα σαν τραπουλόχαρτα μπροστά σας, ότι σκεφτήκατε είναι ΛΑΘΟΣ!! Το πάζλ έρχεται και κλείνει με ένα εκρηκτικό τέλος και τα ισοπεδώνει όλα,σε αφήνει στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ με το στόμα ανοιχτό . Μη το προσπεράσετε σε καμιά περίπτωση!!!Δηλώνω μαγεμένη!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!