Ψάχνοντας για κοχύλια

Έκπτωση
30%
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €8.00
58519
Συγγραφέας: Πίλτσερ, Ρόζαμουντ
Εκδόσεις: Ωκεανίδα
Σελίδες:536
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/1989


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Το βιβλίο της Πενέλοπε, έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το πολυπρόσωπο ωστόσο μυθιστόρημα. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας συνηθισμένης, όμως αυτό ακριβώς της δίνει την ιδιαίτερη δύναμη και αξία της. Η Πενέλοπε ήταν τυχερή γιατί είχε γονείς που την λάτρευαν. Ήταν άτυχη στον απερίσκεπτο και τελικά ανέραστο γάμο της. Ήταν τυχερή γιατί βρήκε αργότερα μια μεγάλη και αληθινή αγάπη, αλλά και πάλι άτυχη για τα προβλήματα και τις τραγωδίες που της προκάλεσε. Απέκτησε τρία παιδιά και τα κράτησε στην αγκαλιά της νιώθοντας τυχερή και ευτυχισμένη. Αλλά όπως πολλές μητέρες με τον καιρό άλλαξε λίγο-πολύ γνώμη και γιαυτό….
Συγγραφέας:
Πίλτσερ, Ρόζαμουντ
Εκδότης:
Ωκεανίδα
Σελίδες:
536
ISBN:
9789607213051
Μεταφραστής:
Κανδρή, Έρη
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/1989

Μέτριο. Σε όλα τα βιβλία της η συγγραφέας χρησιμοποιεί το μοτίβο του κοριτσιού που ζει στην Αγγλία, συνήθως χωρίς οικογένεια, για κάποιο λόγο κάνει ένα ταξίδι στην Κορνουάλη και (ω του θαύματος!!!) ανακαλύπτει ότι έχει μια πολύ καλή οικογένεια (της οποίας την ύπαρξη δε γνώριζε) και τον έρωτα της ζωής της. Αυτή είναι η περίληψη και των είκοσι (περίπου) βιβλίων της Πίλτσερ, στα οποία αλλάζει το όνομα της πρωταγωνίστριας και άλλες λεπτομέρειες. Αν δεν τον ενοχλεί κάποιον αυτό, τα βιβλία της διαβάζονται εύκολα, η ροή κυλάει, το τέλος είναι σίγουρα happy.Δεν πρόκειται για μεγάλη λογοτεχνία, αλλά για αρετά ευχάριστη.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο βιβλίο που έχει γράψει.

Βαρετό και αδιάφορο βιβλίο, χωρίς τίποτα το συναρπαστικό.

πραγματικα πολυ βαρετο βιβλιο εχε χαρη που ηταν υποχρωτικο να το διαβασω μονο το τελος αξιζε που πεθανε!

το βιβλίο αυτό μου έχει αφήσει μια ζεστασία, πρόκειται για ένα πραγματικά πολύ ωραίο βιβλίο. Περίεχει μεγάλες περιγραφές, οι οποίες δεν μου φάνηκες κουραστικές. Ο χαρακτήρας της κεντρικές ηρωίδας είναι πολύ δυνατός!

Συναρπαστικό, σε ταξιδεύει σε πανέμορφα τοπία, με βαθιά γραφή. Ενα βιβλίο που θα θυμάσαι πολλά χρόνια μετά. Από τα καλύτερα τις Πιλτσερ.

Πραγματικά παρα πολύ βαρετό.Από τα χειρότερα βιβλία,μια που η πλοκή είναι πολύ αργή (κυρίως μετα τη μέση),με αποτελεσμα να λες να τελείωσει μια ωρα νωρίτερα,να δεις το τέλος και να μην το ξαναπιασεις...Δεν το προτεινω με τιποτα

συμφωνώ με την ρούλα πικάρδου. εντελώς αδιάφορο

τιποτα το συναρπαστικο χωρις αρχη μεση και τελός

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Γράψτε μια κριτική