Πέντε μικρά γουρουνάκια

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 11.10
7.77
Τιμή Πρωτοπορίας
+
491072
Συγγραφέας: Κρίστι, Αγκάθα
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σελίδες:296
Επιμελητής:Γιαννούσης, Γιώργος
Μεταφραστής:Καψάλης, Χρήστος
Ημερομηνία Έκδοσης:06/12/2018
ISBN:9786180128079
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

«Δεν έχω ανάγκη να σκύψω και να μετρήσω τα αποτυπώματα των υποδημάτων, να μαζέψω τις γόπες των τσιγάρων και να εξετάσω τα τσακισμένα γρασίδια. Μου αρκεί να καθίσω στην καρέκλα μου και να σκεφτώ».


Δεκαπέντε χρόνια πριν, η όμορφη Κάρολαϊν Κρέιλ καταδικάστηκε για τον φόνο του συζύγου της. Τώρα η κόρη της αναθέτει στον Πουαρό να αποκαταστήσει τη μνήμη της. Υπήρχαν ακόμη πέντε ύποπτοι και όσο το σκέφτεται ο Πουαρό τόσο επανέρχεται στο μυαλό του εκείνο το παιδικό τραγουδάκι με τα πέντε γουρουνάκια – το ένα πήγε στην αγορά, το άλλο στο σπίτι κλείστηκε καλά, και πάει λέγοντας. Κάποιο από τα πέντε γουρουνάκια, όμως, ίσως έκανε έναν φόνο και μένει ακόμη ατιμώρητο.


Αν είναι έτσι, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσα αποδεικτικά στοιχεία κι αν έχουν καταστραφεί, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα το βρει, βάζοντας τη λογική του να δουλέψει…

Κριτικές

Ιδιαίτερο αστυνομικό της Αγκάθα Κρίστι... Κρατάει το μυστήριο για το ποιος είναι ο δολοφόνος μέχρι την τελευταία στιγμή ! Το προτείνω στους λάτρεις της αστυνομικής λογοτεχνίας !

Η παρούσα έκδοση του Ψυχογιού έχει λάθη σε επίθετα μέσα στο κείμενο, μπερδεύοντας έτσι το νόημα κάποιες φορές, παρόλα αυτά εύκολα συνδυάζονται τα σωστά και συνεχίζεται η ανάγνωση.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!