Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 19.90
11.94
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.00
+
362813
Συγγραφέας: James, E. L.
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες:704
Μεταφραστής:Σπερελάκη, Τιτίνα
Ημερομηνία Έκδοσης:09/07/2012
ISBN:9789601646039
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν.

Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα...

Κριτικές

Για πρώτη φορά στη ζωή μου παραλίγο να μην τελειώσω βιβλίο. Και έχω διαβάσει άπειρα βιβλία.
Κατά τη γνώμη μου το βιβλίο προέκυψε ως εξής : Η βαρετή μικροαστή νοικοκυρά/συγγραφέας είχε 5-10 φαντασιώσεις κ αποφάσισε να βγάλει λεφτά από αυτές κ να εκφραστεί βεβαίως. Δεν έχει γνωρίσει αρκετούς άντρες, δεν είχε εμπειρίες στο σεξ κ δεν έκανε κ έρευνα για το BDSM αποπάνω. Το βιβλίο έγινε επιτυχία γιατί ο Κρίστιαν είναι η φαντασίωση κάθε γυναίκας : ζάπλουτος, πανέμορφος, σέξι, μονογαμικός, ελαφρά κτητικός,πληγωμένος κ το γεγονός ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα (σέξι προβλήματα) πολλές το βρίσκουν ελκυστικό.
1. Αφύσικοι, επιτηδευμένοι διάλογοι. Ο κόσμος δε μιλάει έτσι.
2. Ο Κρίστιαν δε φέρεται ούτε μιλάει όπως ένας υπαρκτός άντρας. Φαίνεται ότι είναι προιόν φαντασίας περασμένος από το φίλτρο της εξιδανίκευσης. Φαφλατάς, πολυλογάς, μιλάει μετά τον οργασμό με πολλά κ χαζά λόγια, πράγμα που οι άντρες δεν το κάνουν κ γενικά δείχνει ότι η συγγραφέας ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ.
3. Ηλίθιες επαναλήψεις λέξεων, εικόνων κ πράξεων. "πωπω, ουάου" όποτε η Άνα τον βλέπει γυμνό. Το πέος "πυργώνεται". Η εσωτερική θεά καταντά αηδία. Κανείς δε μιλά με το υποσυνείδητο γιατί είναι αυτό που λέει η λέξη: ΥΠΟσυνείδητο. Έλεος με το τρίψιμο της ρώγας κάθε φορά. Και επίσης καμία γυναίκα δεν τελειώνει την πρώτη φορά που κάνει σεξ ούτε έχει οργασμό τόσο εύκολα όσο η Άνα.
4. Το σεξ τους καταντά βαρετό κ κοινότοπο. Σιγά τα ακροβατικά.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Απλά χάλια. Και εννοείται ότι δεν το τελείωσα! Ο αμερικάνικος πουριτανισμός στο μεγαλείο του! Βαρετό. Κακή λογοτεχνία. Οι φαντασιώσεις μιας μικροαστής νοικοκυράς αφού ζήλεψε την επιτυχία του Twilight.

Οταν το πρωτοδιαβασα δεν ηθελα να το αφησω.Ειναι τοσο ωραιο και απολαυστικο και σε κραταει σε αγωνια.Θελεις να το διαβασεις ξανα και ξανα.Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα ως το καλυτερο βιβλιο για τις διακοπες! Ανυπομονω να διαβασω και την συνεχεια

analafro piperato kai xwris pseytosemnotifies kai tampou apo ekei kai pera epiloges einai aytes se allous 8a aresei polu se allous ka8olou prwsopika to apolaysa mou arese kai 8a h8ela na diavasw kai ta alla duo

@μαρία μ τελειώνει με ωραίο τρόπο αν και περνάνε διάφορες φάσεις. . .
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!