Τι λένε οι άντρες, τι ακούν οι γυναίκες

Έκπτωση
30%
316233
Συγγραφέας: Παπαδοπούλου, Λίντα
Εκδόσεις: Διόπτρα
Σελίδες:343
Ημερομηνία Έκδοσης:1/3/2009


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Η Dr Linda Papadopoulos στο νέο της βιβλίο Τι λένε οι Άντρες, τι ακούν οι γυναίκες ασχολείται με το πολυσύνθετο πρόβλημα της επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων. Όπως αναλύει στο βιβλίο της «Τα ζευγάρια προσπαθούν να διορθώσουν τα μεταξύ τους προβλήματα επικοινωνίας με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους. Εγείρουν παράλογες απαιτήσεις και δίνουν απίθανες υποσχέσεις».

Για παράδειγμα, εκείνος λέει: «Αυτό το φόρεμα σου πάει πολύ! Να το αγοράσουμε!». Εσύ ακούς: ‘‘Του αρέσει πραγματικά που είμαστε μαζί. Νιώθω πως έχουμε μια αληθινά καλή σχέση’’.

Κι εκείνος εννοεί: ‘‘Έλεος! Αγόρασέ το πια να ξεμπερδεύουμε. Δέκα δοκίμασες. Ο αγώνας αρχίζει σε μισή ώρα και δεν θέλω να τον χάσω!’’Εφαρμόζοντας τεχνικές σε διασκεδαστικά –και τόσο γνώριμα– περιστατικά, η Dr Linda Papadopoulos βοηθά τους αναγνώστες να απαλλαγούν από τα περιττά άγχη της σχέσης τους και να αξιολογήσουν εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται για τον εαυτό τους, τους συντρόφους τους και τον κόσμο γύρω.Το δικό σας λεξικό τσέπης για τα διάφορα ναρκοπέδια τύπου «αυτός είπε, αυτή είπε»!

(Από τον εκδότη)

Συγγραφέας:
Παπαδοπούλου, Λίντα
Εκδότης:
Διόπτρα
Σελίδες:
343
ISBN:
9789603643777
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/3/2009

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική