Διεθνείς αθλητικοί και ολυμπιακοί θεσμοί

Αθλητικό Διεθνές Δίκαιο - Lex Sportiva
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 25.00
22.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
449344
Σελίδες:488
Ημερομηνία Έκδοσης:29/11/2016
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το έργο «Διεθνείς Αθλητικοί και Ολυμπιακοί Θεσμοί - Αθλητικό Διεθνές Δίκαιο - LexSportiva» προέρχεται από το σύγγραμμα Διεθνείς αθλητικοί και ολυμπιακοί θεσμοί, που αποτέλεσε το πρώτο βήμα μελέτης των διεθνών και ολυμπιακών θεσμών και σχέσεων.

Το βιβλίο διατρέχει τη σύγχρονη διεθνή αθλητική δράση και τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις, όπως είναι οι Διεθνείς Ομοσπονδίες του Αθλητισμού, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και οι Ολυμπιακές Ενώσεις. Παρουσιάζει κυρίως τη διεθνή αθλητική έννομη τάξη και εξετάζει ειδικά θέματα και προβλήματα των διεθνών αθλητικών και ολυμπιακών θεσμών ως Διεθνής Lex Sportiva, το γνωστικό αντικείμενο του Διεθνούς Αθλητικού Δικαίου, ενώ συνοδεύεται από αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο.

Το σύγγραμμα αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος Διεθνείς Αθλητικοί Οργανισμοί και Δίκαιο των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και για όσους ασχολούνται με τα διοικητικά πράγματα του αθλητισμού και με το αθλητικό δίκαιο στην πράξη.
Συγγραφέας:
Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Π.
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Σελίδες:
488
ISBN:
9789605626235
Ημερομηνία Έκδοσης:
29/11/2016

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική