Παλιό ΠΑΣΟΚ - Tο Ορθόδοξο

Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s-‘90s Αυτοτελή διηγήματα πράσινης νοσταλγίας
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 12.00
8.40
Τιμή Πρωτοπορίας
+
491670
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: iWrite.gr
Σελίδες:288
Επιμελητής:Χατζηαναστασίου, Κλεονίκη
Ημερομηνία Έκδοσης:11/12/2018
ISBN:9789606270451
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

To «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο» είναι η μεταφορά σε βιβλίο της ομώνυμης και δημοφιλούς σελίδας του Facebook, που κινείται ανάμεσα στο humor και την πολιτική ανάλυση.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο της εποχής του διαδικτύου, που εκφράζει το παγκόσμιο κίνημα της νοσταλγίας στη χώρα μας. Μία παλινδρόμηση της γενιάς των ‘80s και των ‘90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και η ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μια πορεία προς τον πράσινο Ήλιο, παρόμοια με αυτή του Ικάρου.

Οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s». Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί το πόνημα που κρατάτε στα χέρια σας. Μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα αμάλγαμα ευθυμογραφίας, νοσταλγίας και σοσιαλιστικής εξτραβαγκάντζας.

Η ανάγνωση του βιβλίου συνοδεύεται ιδανικά από μια φιάλη ιαπωνικού whiskey, νότες της Ρίτας σε full HD και ζιβάγκο πλεκτό από κινέζικα κλωστήρια. Τούτες τις στιγμές βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το απόλυτο δώρο για συνταξιούχους με φαγωμένο εφάπαξ, πρώην λουλουδούδες στα «Σόδομα», αλογομούρηδες με νάιλον-γυαλιστερές φόρμες και νεολαίους πτυχιούχους LOWER.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!