Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ 1

Έκπτωση
10%
308235
Εκδόσεις: Άθως
Σελίδες:53
Ημερομηνία Έκδοσης:1/5/2009


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Από τις Εκδόσεις Άθως Παιδικά κυκλοφορεί η νέα παιδική σειρά "Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ" που θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους ταξιδέψει σε γιορτές και πανηγύρια με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Με ιστορίες, παιχνίδια, κατασκευές και τραγούδια στο συνοδευτικό CD, λουσμένα στο Φως της Ορθόδοξης Παράδοσης και της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας μας, όλα τα παιδιά θα περάσουν όμορφα. Ο μελετηρός θα βρει πολλά να μελετήσει και ο ζωηρός ζωηρότερους από εκείνον θα συναντήσει. Σ αυτόν που του αρέσει το γέλιο, πολύ θα γελάσει και σ όποιον αρέσει η μουσική, θα ψάλει και πολύ θα τραγουδήσει. Αν κάποιος πάλι το παιχνίδι και τις κατασκευές αγαπά, η γιορτινή παρέα μαζί του θα παίξει και θα μαστορέψει.

Στο πρώτο τεύχος της νέας παιδικής σειράς "Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ" θα διαβάσετε μεταξύ άλλων για το ναυάγιο του Αποστόλου Παύλου και την Κοίμηση της Θεοτόκου, θα γνωρίσετε τους Αποστόλους, θα μάθετε για τη ζωή στο μοναστήρι, το μυστικό της καλής παρέας και μικρές προσευχούλες. Θα μάθετε να φτιάχνετε ψαροπαγίδες και ταΐστρες για τα πουλιά και πώς να οργανώνετε «γελιο...δρομίες» με τους πιο απίθανους τρόπους.
Συγγραφέας:
Παλιάκη-Ιεραπετρίτη, ΕλπίδαΠαλιάκη-Μπόκια, Μαρίνα
Εκδότης:
Άθως
Σελίδες:
53
ISBN:
9789606677366
Εικονογράφος:
Μαγαράκη, Βάσια, Δελεχά, Αγγελική
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/5/2009

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική