Παιχνίδι του στέμματος

Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου Βιβλίο 1
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 18.90
13.23
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €2.40
+
343506
Συγγραφέας: Martin, George
Εκδόσεις: Anubis
Σελίδες:936
Μεταφραστής:ΣΑΡΜΠΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:10/06/2011
ISBN:9789604970551
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο Άρχοντας Ένταρντ Σταρκ εγκαταλείπει την αρχαία έδρα του οίκου του και ταξιδεύει στο Νότο για να αναλάβει το αξίωμα που θα τον αναδείξει στον δεύτερο ισχυρότερο άνθρωπο του βασιλείου. Σκοπός του είναι να εξιχνιάσει το μυστηριώδη θάνατο του φίλου και προκατόχου του και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εναντίον του θρόνου.


Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες,
βασιλείς και βασίλισσες,ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι,
βρίσκονται αντιμέτωποι σ' ένα θανατερό παιχνίδι...


Για παιδιά πάνω από 16 ετών

Κριτικές

Πέρα απο κάθε σχόλιο σχετικά με την ποιότητα της έκδοσης και την τηλεοπτική σειρά, το βιβλίο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς είναι πολύ καλογραμμένα και έχουν υψηλή λογοτεχνική αξία.

Μου αρέσει πολύ η τεχνική της περιγραφής κάθε κεφαλαίου απο την σκοπιά ενός διαφορετικού χαρακτήρα κάθε φορά, δίνει μια σφαιρική εικόνα του κόσμου αλλά και φοβερό βάθος στους χαρακτήρες. Και κάθε κεφάλαιο απο αυτά τελειώνει με cliffhanger,

Είναι απο τα βιβλία που παρά τις πολλές σελίδες, δεν χορταίνεις να διαβάζεις. Υπέροχες ζωντανές περιγραφές, ήρωες με μεγάλο βάθος, ένας περίπλοκος και ολοζώντανος φανταστικός κόσμος, βρώμικος και σκληρός, αλλά φοβερά ελκυστικός.

Σίγουρα ανήκει στα καλύτερα δείγματα της κατηγορίας του φανατστικού, που πρέπει να διαβάσετε

Την σειρά θα την αγοράσουμε όταν την βγάλουν σε καλύτερη ποιότητα. Και τσάμπα να μου το έδιναν δεν θα το έπαιρνα σε αυτή την έκδοση... είπαμε είμαστε βιβλιοφάγοι αλλά να υπάρχει και ένα όριο της φτηνής έκδοσης...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον/την IP.. Η έκδοση είναι απλά σαν εφημερίδα.. Απαίσια αίσθηση να πιάνεις τέτοιο βιβλίο. Αν δεν ήταν τόσο καλή η πλοκή ούτε που θα το κοιτούσα. Είναι λίγο κλέψιμο γιατί ξέρουν ότι θα το πάρουμε έτσι κι αλλιώς.

Ωραίο βιβλίο η πλοκή και το βάθος των χαρακτήρων είναι φοβερό. Όσοι έχετε δει τη σειρά θα σας αρέσει και το βιβλίο και θα σας καλύψει και μερικά κενά.
Ένα σχόλιο έχω να κάνω μόνο. Κρίμα μια τέτοια σειρά βιβλίων να βγαίνει σε τόσο χάλια έκδοση. Ακόμα πιο κρίμα η κοροϊδία της τιμής. Μιλάμε για μια έκδοση με τσιγαρόχαρτο πολύ λεπτό εξώφυλλο η οποία κοστίζει 24 ευρώ. Πραγματικά κλεψιά!
Για να καταλάβετε για τι ποιότητα μιλάμε, το βιβλίο είναι ίδιο με τα BEST SELLERS που πουλάνε στα περίπτερα για τουρίστες τα οποία κοστίζουν 8 ευρώ. Μια τέτοια έκδοση στην Αμερική κοστίζει 8 δολλάρια. Εδώ κοστίζει 24 ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!