Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 59.00
47.20
Τιμή Πρωτοπορίας
+
519124
Συγγραφέας: Ολύμπιος, Χρίστος Μ.
Εκδόσεις: Unibooks ΙΚΕ
Σελίδες:772
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2001
ISBN:9786185304300
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ένας χρηστικός οδηγός για τη σύγχρονη τεχνική καλλιέργειας εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, μαρούλι, αγγουριά, κολοκυθιά, πεπονιά, καρπουζιά, φασολιά) στα θερμοκήπια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Περιλαμβάνει λεπτομερείς αναφορές και πρακτικές συμβουλές για βοτανικά χαρακτηριστικά, ποικιλίες, πολλαπλασιασμό, την εποχή της σποράς, τις ανάγκες του φυτού σε κλίμα και έδαφος, τη μεταφύτευση, τον εμβολιασμό σε ανθεκτικά υποκείμενα, την επικονίαση - γονιμοποίηση και οι μέθοδοι υποβοήθησής τους, το κλάδεμα κ.ά.
Η έκδοση διανθίζεται με 480 πρωτότυπες φωτογραφίες από πειράματα και εμπορικές καλλιέργειες.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!