Όλοι γι αυτό μιλούν

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 17.40
12.18
Τιμή Πρωτοπορίας
+
464100
Συγγραφέας: Φλαγκ, Φάνι
Εκδόσεις: Ωκεανός
Σελίδες:608
Επιμελητής:ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
Μεταφραστής:ΔΑΡΒΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2017
ISBN:9786185284312
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Έλμγουντ Σπρινγκς. Μια συνηθισμένη μικρή επαρχιακή αμερικάνικη πόλη. Όμορφη, γραφική, με χαριτωμένους κατοίκους. Κι όμως, κάτι παράξενο συμβαίνει στο νεκροταφείο της… Μια νύφη δι' αλληλογραφίας, η Κατρίνα. Ένας γοητευτικός σύζυγος, ο Λόρντορ Νόρτστρομ.
Και γείτονες, πολλοί γείτονες, που βλέπουν, ακούν, παρακολουθούν και ψιθυρίζουν… άνθρωποι που ζουν, ερωτεύονται, φέρονται με μυστηριώδεις και απρόσμενους τρόπους… και πεθαίνουν...
Ο Λόρντορ Νόρντστρομ δημιούργησε, όχι μόνο μια ζωντανή πόλη που γνώρισε ευημερία και πρόοδο και μετά τον θάνατό του, αλλά και έναν όμορφο χώρο αιώνιας ανάπαυσης για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές του, όταν θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, φυσικά! Στο Στιλ Μέντοουζ συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα και όλοι στην πόλη μιλούν γι' αυτά.

Με εφόδια τη ζωηρή φαντασία, την ευρηματική πένα και τη βαθιά κατανόηση του χαρακτήρα και της καρδιάς των ανθρώπων, η λατρεμένη Φάνη Φλαγκ υφαίνει μια αξέχαστη ιστορία για τη ζωή, τη ζωή μετά τον θάνατο, και όλα όσα συναρπαστικά συμβαίνουν σε απλούς ανθρώπους. Στο Όλοι Γι' αυτό Μιλούν, μας θυμίζει πως η κοινότητα είναι πνοή, η ζωή ένα δώρο και πως η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!